Kompletně vybavený 2+kk s výhledem na moře, parádní komplex, nedotčená příroda, Obzor

Obzor , Bulharsko – ID 13537
79 000 € ≈ 1 986 455 Kč
Plocha 76 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 5/6
Moře 50 m
Poplatek za služby 10 € za m2/měsíc
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vaší pozornosti vynikající dvoupokojový apartmán ve 4hvězdičkovém apart-hotelu, který se nachází v malebné lokalitě, na skalnatém jižním pobřeží v mořské zátoce města Obzor. Areál je obklopen nedotčenou přírodou, okouzlujícími kopci a bujnou zelení.

Byt se nachází v pátém patře a sestává ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem, ložnice, koupelny s toaletou a prostorné terasy se vstupem jak z obývacího pokoje, tak z ložnice.

Z oken apartmánu a z terasy je krásný panoramatický výhled na moře a na vnitřní území komplexu s bazény.

Zastavěná plocha bytu činí 64 m2, celková plocha je 76 m2.

Byt je kompletně zařízený a vybavený domácími spotřebiči. Ve všech pokojích jsou klimatizace.

Komplex, ve kterém se apartmán nachází nabízí dokonalou rovnováhu mezi odpočinkovou dovolenou na pláži a harmonickým moderním stylem. Klasická středomořská architektura se snoubí s arabskými prvky a moderními detaily, světlé prostory, stylový nábytek.

Součástí komplexu je místnost na jógu přirozeně chlazená mořským vánkem, vnitřní a venkovní bazény.

V hlavní restauraci a barech na území komplexu si můžete vychutnat různé pokrmy, aromatická vína a exotické koktejly.

Bar u bazénu je svým způsobem ostrov, obklopený mořským horizontem na jedné straně a kaskádovými bazény na straně druhé.

Lobby bar nabízí exotické marocké prostředí s barevnými polštáři a měděnými lampami. Zde si můžete odpočinout a vypít ranní kávu nebo svůj oblíbený koktejl. V lobby baru se budete cítit pohodlně kdykoli během dne!

Poplatek na údržbu činí 10€/m2 ročně.

Perfektní nabídka, doporučujeme!

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Letovisko Obzor: Obzor leží v nádherné krajině, v zátoce Černého moře, rámován Balkánským prstencem (Stará Planina) asi 60 km jižně od Varny a 74 km od Burgasu. Pláže a příroda: Jde o oblíbené a opravdu příjemné malé letovisko kombinující moře s širokými, pohodlnými plážemi s možností horské turistiky i nenáročných procházek. Nedaleko Obzoru se vlévají do moře řeky Dvojnica a Kamčia, které jsou součástí přírodní rezervace.

Obzor a jeho historie: Jeho nádherné umístění se odrazilo v původním starověkém názvu Heliopolis (Slunečné město). Původní Řecká námořní základna se později stala významnou Římskou pevností. Ve středověku zde byla nedobytná Bulharská pevnost Kozyak, chránící přístav s velkým ekonomickým významem pro Bulharský Černomořský obchod ve 13. a 14. stol.. Rozvaliny středověké pevnosti jsou asi 3 km od dnešního Obzoru. Najde tu také zříceniny Jupiterova chrámu na pozůstatky římských hradeb.

Podlaží
5
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
76 m2
Užitná plocha
64 m2
Terasa
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00