Vita Rama Health & Holistic Retreat, Obzor, Bulharsko

Obzor, Bulharsko – ID 13562
V tomto komplexu zbývá 1 jednotka

Nabízíme vaší pozornosti vynikající apartmány ve 4hvězdičkovém apart-hotelu, který se nachází v malebné lokalitě, na skalnatém jižním pobřeží v mořské zátoce města Obzor. Areál je obklopen nedotčenou přírodou, okouzlujícími kopci a bujnou zelení.

Komplex, ve kterém se apartmány nachází nabízí dokonalou rovnováhu mezi odpočinkovou dovolenou na pláži a harmonickým moderním stylem. Klasická středomořská architektura se snoubí s arabskými prvky a moderními detaily, světlé prostory, stylový nábytek.
Součástí komplexu je místnost na jógu přirozeně chlazená mořským vánkem, vnitřní a venkovní bazény.
V hlavní restauraci a barech na území komplexu si můžete vychutnat různé pokrmy, aromatická vína a exotické koktejly.
Bar u bazénu je svým způsobem ostrov, obklopený mořským horizontem na jedné straně a kaskádovými bazény na straně druhé.
Lobby bar nabízí exotické marocké prostředí s barevnými polštáři a měděnými lampami. Zde si můžete odpočinout a vypít ranní kávu nebo svůj oblíbený koktejl. V lobby baru se budete cítit pohodlně kdykoli během dne!

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech. 
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. 
Team MNM

Letovisko Obzor: Obzor leží v nádherné krajině, v zátoce Černého moře, rámován Balkánským prstencem (Stará Planina) asi 60 km jižně od Varny a 74 km od Burgasu. Pláže a příroda: Jde o oblíbené a opravdu příjemné malé letovisko kombinující moře s širokými, pohodlnými plážemi s možností horské turistiky i nenáročných procházek. Nedaleko Obzoru se vlévají do moře řeky Dvojnica a Kamčia, které jsou součástí přírodní rezervace.
Obzor a jeho historie: Jeho nádherné umístění se odrazilo v původním starověkém názvu Heliopolis (Slunečné město). Původní Řecká námořní základna se později stala významnou Římskou pevností. Ve středověku zde byla nedobytná Bulharská pevnost Kozyak, chránící přístav s velkým ekonomickým významem pro Bulharský Černomořský obchod ve 13. a 14. stol.. Rozvaliny středověké pevnosti jsou asi 3 km od dnešního Obzoru. Najde tu také zříceniny Jupiterova chrámu na pozůstatky římských hradeb.

Jednotky v komplexu

Kompletně vybavený 2+kk s výhledem na moře, parádní komplex, nedotčená příroda, Obzor
výhled na moře žádaný komplex žádaná lokalita
76 m2
2+kk
5/6
50 m
79 000 € 1 977 370 Kč
Šipka vpravo
Výhled na moře
Ano
Bazén
3 bazény
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00