Velká víla s pozemkem a bazénem 350 m od moře

Protaras, Kypr – ID 13362
650 000 € ≈ 16 363 750 Kč
Plocha 180 m2
Dispozice 3+1
Moře 400 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jsme výhradní zástupci developera na Kypru a tento projekt můžete mít pouze u nás. Neplatíte nám provizi za zprostředkovaní obchodu, nakupujete přímo od prodávajícího.

Tento nádherný projekt vil se nachází mezi malebnými plážemi Malama a Ayia Triada a nabízí řadu 21 moderních vil ve třech fázích. Vyberte si z vil se třemi nebo čtyřmi ložnicemi za rozumnou cenu, z nichž všechny se mohou pochlubit prostornými moderními obývacími prostory, soukromými bazény a kvalitními povrchovými úpravami.

Vily se nacházejí v Protarasu, v přátelské rezidenční čtvrti Kapparis, pouhých 500 metrů od krásné pláže a tradičního přístavu Ayia Triada, a 5 dalších pláží v okruhu 2 km. Využijte nádherné výhledy, které lokalita poskytuje, s volitelnou střešní zahradou.

Komplex se nachází v oblíbeném letovisku Protaras, jen pár minut od některých z nejuznávanějších evropských pláží. Tento široký výběr 21 vil je pojmenován podle lahodného slaného vánku z nedalekého pobřeží, který je klíčovou charakteristikou dokonalého středomořského zážitku.

Vily se nacházejí v krásné rezidenční čtvrti Kapparis, pouhých 200 metrů od hotelu, kde najdete obchody, potraviny a restaurace. Užijte si nepřeberné množství vybavení přímo na dosah ruky, od předních mezinárodních restaurací až po tradiční kavárny a trhy. Některé z nejkrásnějších pláží ostrova jsou jen pár kroků odtud, zatímco nemocnice a mezinárodní školy jsou vzdáleny 5 až 10 minut jízdy. Mezinárodní letiště Larnaka je vzdáleno pouhých 55 minut jízdy po dálnici, což umožňuje snadné cestování na ostrov a zpět.

Technické specifikace :

Moderní kuchyň včetně snídaňového baru

Italské podlahy

Mramorové schody

Ložnice s vlastní koupelnou

Soukromý bazén s mozaikovou dlažbou

Vchod s bránou

Vysoce kvalitní hliníková okna

Tepelné panely pro vysokou energetickou účinnost

Možnost střešní zahrady

Zabezpečovací systém

Ozvučení

Možnost moderního ohniště

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
180 m2
Pozemek
300 m2
Užitná plocha
155 m2
Terasa
25 m2
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
180 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00