Vanilla Garden, Sluneční pobřeží, Bulharsko

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14552
V tomto komplexu zbývá 1 jednotka

Představujeme vám nádherné apartmány situované v prestižním komplexu Vanilla Garden Resort na Slunečním pobřeží.

Tento komplex se nachází v klidné a tiché oblasti, v západní centrální části letoviska, a nabízí široké spektrum vybavení pro vaše pohodlí a zábavu.

V komplexu Vanila Garden Resort naleznete bazén s dětskou částí, relaxační zóny, SPA, dětské hřiště, bar u bazénu, 24h ostrahu s kamerovým dohledem a kontrolovaným přístupem, parkování, směnárnu a kosmetický salon. V okolí areálu se nachází mnoho obchodů, restaurací, kaváren, diskoték a barů, zatímco Aquapark Action je jen 7 minut chůze od komplexu a nejbližší pláž pouhých 10 minut ( 600 metrů)
Tyto apartmány jsou mimořádně vhodné pro ty, kteří hledají klidné bydlení v luxusním prostředí s veškerým vybavením na dosah. 

My z MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízíme široký výběr prověřených nemovitostí v Bulharsku. Pomůžeme vám vybrat ideální nemovitost podle vašich potřeb, abyste zajistili hodnotnou investici. Jsme místní odborníci a působíme v Bulharsku celoročně. Nabízíme kompletní služby spojené s koupí, pronájmem a správou nemovitostí v oblastech jako Sluneční pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

Sluneční pobřeží je největší a nejznámější letovisko na bulharském Černomoří, vzdálené 30 km severně od Burgasu. Pyšní se 8 km dlouhými plážemi s pozvolným vstupem do moře a blízkost historického Nessebaru z něj dělá jedno z nejvyhledávanějších míst pro dovolenou. Letovisko nabízí živou promenádu podél pláže, plnou kaváren, restaurací a obchodů. Užijte si pohodové dny v tomto malebném letovisku.

Jednotky v komplexu

Vybavený 3+kk v komplexu Vanilla Garden, Sluneční pobřeží
žádaný komplex žádaná lokalita výhodná cena
75 m2
3+kk
4/6
600 m
76 900 € 1 949 031 Kč
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00