skvělý 2+kk v obchodním centru ostrova

Limassol , Kypr – ID 13359
256 200 € ≈ 6 445 992 Kč
Plocha 79 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 2 400 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera v obchodním centru celého ostrova? Limassol je business centrum ostrova a apartmány zde jsou skvělé na dlouhodobý pronájem. Jsme výhradní zástupci developera na Kypru a tento projekt můžete mít pouze u nás. Neplatíte nám provizi za zprostředkovaní obchodu, nakupujete přímo od prodávajícího.

Moderní projekt , který se nachází ve městě Limassol, se skládá z patnácti stylových apartmánů na třech podlažích, které jsou ztělesněním mimořádných designových prvků, stylových interiérů a funkčních, vysoce kvalitních povrchových úprav. Každý byt nabízí krásný a jedinečný obytný prostor, který vystihuje potřeby a požadavky dnešního nejnáročnějšího moderního obyvatele. Výjimečné plánování interiéru dokonale využívá prostor, sklo, světlo a řemeslné zpracování a dodává každé rezidenci krásnou atmosféru.

Město Limassol je vynikající polohou nejen jako mezinárodně uznávané obchodní centrum, ale také pro svůj snadný přístup k exkluzivním pětihvězdičkovým hotelům, okouzlujícím ulicím, špičkovým restauracím, barům, školám, nákupním centrům a jedné z nejzajímavějších a nejvyhledávanějších destinací pro superjachty v regionu, Limassol Marina. SETAI Residences nabízí kupujícím bezprecedentní příležitost získat nemovitost v blízkosti všeho, co Limassol nabízí, ideální rovnováhu mezi přírodními krásami, neuvěřitelnou kulturou a každodenním kosmopolitním životem.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
79 m2
Užitná plocha
52 m2
Terasa
27 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00