Prostorný bungalov v přízemí, 220 metrů od pláže Playa de Los Náufragos, Torrevieja, Španělsko

Torrevieja, Španělsko – ID 14793
139 900 € ≈ 3 533 874 Kč
Plocha 53 m2
Dispozice 3+kk
Moře 220 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento světlý a zrekonstruovaný bungalov v přízemí se nachází v jedné z nejžádanějších oblastí Torrevieja, jen 220 metrů od oblíbené pláže Playa de Los Náufragos. Nemovitost nabízí ideální možnost jak pro trvalé bydlení, tak pro investiční příležitost, například pro krátkodobé pronájmy.

Plocha: 55 m² zastavěné plochy a 51 m² užitné plochy.

Prostorný obývací pokoj propojený s moderní kuchyní v otevřeném konceptu, 2 dvoulůžkové ložnice a 1 koupelna vybavená sprchou.

Přední terasa o rozloze 20 m² ideální pro venkovní posezení a 15 m² velký zadní dvorek, který lze využít jako sklad, kancelář nebo další pokoj.

Bungalov je vybaven klimatizací pro celoroční komfort, nábytkem a spotřebiči, což zajišťuje okamžitou možnost nastěhování.

Tento bungalov se nachází v jedné z nejlepších lokalit Torrevieja, což znamená, že pláž je doslova jen pár kroků od domu. Oblast Playa de Los Náufragos je známá pro svou čistotu, plážové aktivity a rodinné prostředí. V blízkosti najdete supermarkety, restaurace, obchody a další důležité služby.

Torrevieja nabízí nejen krásné pláže, ale také kulturní a sportovní vyžití. Město je plné životních možností, včetně bohaté nabídky restaurací, obchodních center a zdravotnických zařízení. Laguna de La Mata a Torrevieja jsou oblíbenými přírodními rezervacemi, které lákají návštěvníky z celého světa díky své kráse a léčivým účinkům.

Torrevieja je snadno dostupná z mezinárodního letiště Alicante-Elche, které je vzdálené přibližně 40 minut jízdy. Ve městě funguje také spolehlivá síť veřejné dopravy, která zajišťuje dobré spojení s dalšími částmi města a okolními oblastmi.

Španělsko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro investice do nemovitostí díky svému příznivému klimatu, nízkým životním nákladům a bohatému turistickému ruchu. Vlastnictví nemovitosti u moře vám přináší nejen možnost relaxace a odpočinku u pláže, ale také vysoký potenciál pro pronájem, zejména v oblíbených destinacích jako Torrevieja.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v atraktivních přímořských lokalitách Španělska. Nabízíme komplexní služby, včetně právního poradenství a administrativní podpory, abychom zajistili hladký průběh celého procesu koupě. Pomůžeme vám najít ideální nemovitost, která splní vaše představy, ať už hledáte domov u moře nebo investiční příležitost.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvte si prohlídku tohoto nádherného bungalovu.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
53 m2
Pozemek
70 m2
Užitná plocha
51 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Zastavěná plocha
53 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00