Moderní dům v oblíbené lokalitě Camposol, Mazarrón, která v Camposol, Mazarrón, Murcia – Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 14813
204 995 € ≈ 5 176 124 Kč
Plocha 123 m2
Dispozice 4+kk
Moře 15 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji exkluzivní moderní dům v oblíbené lokalitě Camposol, Mazarrón, která se nachází v srdci regionu Murcia na jihovýchodě Španělska.

Tento samostatně stojící dům s plochou pozemku 280 m² a zastavěnou plochou 123 m² disponuje třemi ložnicemi, včetně samostatné hostinské suity, a třemi koupelnami.

Dům je kompletně vybaven klimatizací a kamny na pelety, což zajišťuje pohodlí během celého roku. Zahrada je pečlivě udržovaná a nabízí kombinaci dlažby a štěrku.

K dispozici je soukromý solárně vyhřívaný bazén a střešní solárium s nádherným výhledem na okolní hory.

Camposol je atraktivní rezidenční oblast, která nabízí veškerou občanskou vybavenost, kterou potřebujete k pohodlnému bydlení. V okolí naleznete supermarkety, restaurace, bary, lékařské služby a volnočasové aktivity, jako je golfové hřiště v těsné blízkosti. Tato lokalita je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení u moře s výbornou dostupností všech služeb.

Vlastnit nemovitost v blízkosti moře přináší řadu výhod. Tento dům se nachází jen několik minut jízdy od krásných pláží v Mazarrónu, které jsou známé svými křišťálově čistými vodami a písečnými plážemi. Mořský vzduch a mírné klima této oblasti jsou příznivé pro zdraví a celoroční pobyt zde nabízí možnost relaxace, sportovních aktivit i kulturních zážitků.

Mazarrón je město s bohatou historií a krásnými přírodními scenériemi, které nabízí široké možnosti rekreace i kulturních aktivit. Díky skvělé dopravní dostupnosti se snadno dostanete do měst Murcia a Cartagena. Mezinárodní letiště v Murcii je vzdáleno jen 45 minut jízdy, což zajišťuje snadné spojení s ostatními evropskými destinacemi. Kvalitní silniční síť také umožňuje rychlý přístup k dálnicím a dalším hlavním dopravním uzlům.

Španělsko je země plná slunce, s bohatou kulturou a rozmanitým klimatem, které nabízí možnost užívat si letní měsíce na pláži a v zimě například lyžovat v horách. Region Murcia, známý svými vinicemi, olivovými háji a autentickou španělskou kuchyní, je oblíbeným místem pro koupi nemovitostí. Díky nižším životním nákladům, v porovnání s jinými částmi Evropy, je Španělsko ideálním místem pro druhý domov či investici do nemovitosti.

Mojenemovitostumore nabízí široký výběr nemovitostí v nejkrásnějších lokalitách Španělska, včetně oblíbených přímořských oblastí jako je Mazarrón. S našimi zkušenostmi na trhu s nemovitostmi, přehledností našich nabídek a osobním přístupem k potřebám klienta, vám pomůžeme najít ideální dům či apartmán dle vašich představ. Ať už hledáte druhý domov u moře nebo investiční příležitost, jsme tu pro vás, abychom zajistili hladký průběh každého kroku nákupu nemovitosti ve Španělsku.

Neváhejte nás kontaktovat a společně najdeme tu pravou nemovitost podle vašich požadavků!

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
123 m2
Pozemek
280 m2
Užitná plocha
110 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
123 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00