Luxusní penthouse se saunou a BBQ, komplex Kuban, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14876
210 000 € ≈ 5 306 700 Kč
Plocha 361 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 5/6
Moře 150 m
Poplatek za služby 4 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme vám ke koupi luxusní penthouse 4+kk o rozloze 361 m², situovaný v posledních dvou patrech (5. a 6. podlaží) exkluzivního komplexu Kuban na Slunečném pobřeží. Tento nádherný penthouse nabízí tři ložnice, tři koupelny, tři balkony a prostornou terasu s letní kuchyní, grilem a panoramatickým výhledem na město. Apartmán je kompletně zařízený a připravený k okamžitému užívání. Součástí je také soukromá sauna, která dodává bytu další úroveň luxusu.

Komplex Kuban Resort & Aquapark – komfort a zábava na jednom místě

Komplex se nachází na hlavní promenádě, jen 150 metrů od nádherné písečné pláže. K dispozici je zde vlastní aquapark s venkovním bazénem, tobogány, vodopády a masážními sprchami, včetně dětského bazénu. Součástí resortu je také plně vybavená posilovna s parní lázní, restaurace, koktejlový bar, snack bar a další služby, které oceníte během svého pobytu.

Další vybavení komplexu zahrnuje:

24hodinovou recepci

Možnost parkování za příplatek

Minimarket a kadeřnictví

Výtah

Komplex má výbornou dopravní dostupnost. Nejbližší autobusová zastávka je jen 50 metrů od resortu, což umožňuje rychlé spojení s okolními městy. Historické město Nessebar je vzdálené pouhých 300 metrů a letiště Burgas je 30 km daleko, což zajišťuje snadný přístup k mezinárodní dopravě.

Poplatek za údržbu činí 4 €/m² ročně.

Výhody vlastnictví nemovitosti na Slunečném pobřeží

Investice do nemovitosti na Slunečném pobřeží nabízí vynikající příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, klidu a bohatých možností zábavy. S MOJE NEMOVITOST U MOŘE získáte přístup k široké nabídce ověřených nemovitostí a kompletní podporu při koupi i správě nemovitosti. Pomůžeme vám se všemi kroky od výběru nemovitosti po její údržbu a pronájem, abyste si mohli užívat bezstarostné bydlení u moře.

Slunečné pobřeží – největší a nejpopulárnější letovisko v Bulharsku

Slunečné pobřeží je největší hotelové letovisko na bulharském pobřeží Černého moře, známé svými výbornými klimatickými podmínkami a 8 km dlouhou písčitou pláží s pozvolným vstupem do moře. Letovisko je ideální pro rodiny s dětmi, ale nabízí i bohatý noční život a spoustu atrakcí pro mladé. Živá promenáda plná restaurací, kaváren a stánků vede po celé délce pláže až k historickému městu Nessebar.

Mezi hlavní atrakce letoviska patří aquapark Action, který nabízí zábavu pro všechny generace – skluzavky, tobogány, bazény, vířivky a spoustu dalších atrakcí. Slunečné pobřeží je ideální místo pro strávení nezapomenutelné dovolené nebo dlouhodobý pobyt.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme odborníci na bulharský realitní trh a nabízíme kvalitní a ověřené nemovitosti u moře. Zajišťujeme kompletní služby od A do Z, abyste si mohli užívat bezstarostné bydlení či investici na bulharském pobřeží.

Podlaží
5
Počet podlaží
6
Dispozice
4+kk
Plocha
361 m2
Užitná plocha
317.68 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00