Luxusní apartmán 3+kk s bazénem a velkolepým výhledem, velmi blízko moře v srdci Costa del Sol

Malaga, Španělsko – ID 14666
320 000 € ≈ 8 110 400 Kč
Plocha 83 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 3 000 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Představujeme vám jedinečný apartmán v luxusním komplexu, který se nachází v srdci Costa del Sol. Tento světlý a prostorný byt s celkovou plochou 83.76 m² je perfektní volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti moře s vynikajícím výhledem na okolní přírodu. Tento apartmán se nachází v 1 patře.

Apartmán nabízí 2 ložnice, 2 koupelny, prostorný obývací pokoj otevřeného konceptu s plně vybavenou moderní kuchyní a terasu o rozloze 26.89 m² orientovanou na jihozápad, ideální pro relaxaci s výhledem na golfové hřiště, hory a okolní krajinu.

Všechny prostory jsou navrženy s důrazem na vysokou kvalitu výstavby a splňují evropské stavební standardy. Součástí apartmánu je klimatizace/topení, plně vybavené koupelny s moderním zařízením a kuchyň s kvalitními spotřebiči (keramická varná deska, trouba, lednice).

Komplex zahrnuje 69 apartmánů. Všechny byty mají úžasné panoramatické výhledy na golfové hřiště, pobřeží a hory. Byty získaly energetický certifikát třídy B, což zajišťuje vysokou energetickou účinnost.

Komplex nabízí:

- komunitní bazén

- soukromé rezidenční prostory

- energeticky úsporná řešení včetně solárních panelů, tepelné a zvukové izolace

- soukromé parkovací místo s přeinstalací nabíjecí stanice pro elektromobily

Komplex má dobré spojení s dobrou dostupností po silnici a je pouhých 20 minut od Marbelly a 60 minut od letiště Malaga po dálnici A7. Je také jen 40 minut jízdy od mezinárodního letiště Gibraltar. Díky skvělé poloze budete mít blízko nejen k pobřeží, které je vzdálené pouhé 3 km, ale i ke všem občanským vybavenostem Costa del Sol. Tento komplex je ideální pro milovníky golfu a ty, kteří hledají kombinaci sportu a relaxace u moře.

Proč investovat do nemovitostí ve Španělsku? 

Investice do nemovitostí ve Španělsku se vyplatí hned z několika důvodů. Španělsko nabízí stabilní a rostoucí realitní trh, který je ideální pro dlouhodobé investice. Ceny nemovitostí jsou stále výhodné ve srovnání s jinými evropskými destinacemi, což znamená skvělou příležitost pro zhodnocení investice. Díky celoročně příznivému klimatu a velké turistické atraktivitě je Španělsko jednou z nejoblíbenějších destinací v Evropě, což zvyšuje poptávku po krátkodobých pronájmech. Navíc jsou zde velmi výhodné podmínky pro získání rezidenčního statusu při investici do nemovitosti, což přináší daňové výhody a další benefity.

Moje Nemovitost u Moře je vaším spolehlivým partnerem při investicích do zahraničních nemovitostí. Již více než 10 let pomáháme našim klientům najít jejich vysněné bydlení u moře a poskytujeme kompletní služby od výběru nemovitosti až po správu investice. Spolupracujeme pouze s ověřenými developery a nabízíme nemovitosti přímo od zdroje, což zajišťuje nejlepší ceny na trhu. Díky našim zkušenostem a individuálnímu přístupu máme více než 1000 spokojených klientů, kteří si užívají luxusní životní styl u moře. Moje Nemovitost u Moře je vaše jistota v bezpečné a výhodné investici do nemovitostí na Costa del Sol a dalších atraktivních destinacích.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
83 m2
Užitná plocha
83.76 m2
Terasa
26.89 m2
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00