Dům v blízkosti moře i služeb, Mogilishte

Mogilishte, Bulharsko – ID 14660
37 000 € ≈ 937 950 Kč
Plocha 1079 m2
Dispozice atypický
Moře 10 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodejike koupi rodinný dům v obci Mogilište, Bulharsko.

Tato nemovitost se skládá z hlavního domu s obytnou plochou 63 m², skladu o rozloze 52 m², hospodářské budovy 35 m² a prostorného pozemku o výměře 1079 m². Dům je vhodný k rekonstrukci, přičemž střecha byla zrenovována před 4 lety. Dům disponuje vstupní halou a čtyřmi místnostmi, venkovní toaletou a udržovanou zahradou se dvěma hospodářskými budovami. K nemovitosti je zavedena obecná elektřina a voda a má vlastní septik.

Lokalita a výhody obce Mogilište:

Obec Mogilište se nachází jen 5 kilometrů od města Kavarna a 10 kilometrů od nejbližší pláže. Je to klidná vesnice s přibližně 60 stálými obyvateli, mezi kterými jsou jak Bulhaři, tak zahraniční rezidenti včetně několika českých rodin. Ve vesnici je malý obchod a dobrá dopravní dostupnost díky kvalitní hlavní silnici.

Kavarna – Oblíbená lokalita pro investice:

Město Kavarna se nachází na severním pobřeží Černého moře a má přibližně 12 000 obyvatel. Je známé svou bohatou historií, skalnatým pobřežím a malebnými plážemi. Kavarna je také označována za „rockové hlavní město Bulharska“, protože se zde každé léto konají hudební festivaly s účastí světově známých kapel. Ve městě najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost – obchody, restaurace, kavárny, školy, nemocnice a krásnou městskou pláž. Mezi významné turistické atrakce v okolí patří mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola a mnoho dalších. V blízkosti jsou i přírodní léčivé teplé prameny a bahenní lázně, které prokazatelně působí příznivě na pohybový aparát.

Proč investovat do nemovitosti od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme odborníci na nemovitosti na bulharském pobřeží a nabízíme široký výběr ověřených nemovitostí v lokalitách jako Kavarna, Balčik, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Naše služby zahrnují kompletní proces koupě, správu nemovitosti a poprodejní servis. Naším cílem je pomoci vám najít nemovitost, která odpovídá vašim představám a zároveň zajistí dlouhodobou hodnotu vaší investice. Jako místní realitní kancelář působíme v Bulharsku celoročně a našim klientům nabízíme profesionální a individuální přístup ve všech fázích nákupu.

Počet podlaží
1
Dispozice
atypický
Plocha
1079 m2
Pozemek
1079 m2
Užitná plocha
63 m2
Zastavěná plocha
63 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00