3+kk s výhledem na moře z každého okna, komplex Acrotiria, Nesebar

Nesebar, Bulharsko – ID 14635
280 000 € ≈ 7 088 200 Kč
Plocha 122 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/5
Moře 20 m
Poplatek za služby 10 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vám krásný třípokojový apartmán o celkové ploše 122 m², který se nachází ve 3. patře komplexu Akrotiria Beach v Nesebaru. Z každého okna tohoto prostorného bytu si můžete vychutnat nádherný výhled na moře, což z něj činí ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Roční poplatek za údržbu činí 10 EUR/m².

Výjimečná poloha a vybavení komplexu:

Komplex Akrotiria Beach se nachází v blízkosti oblíbených pláží Jižní pláž Nesebar a Pláž Aurelia, což umožňuje snadný přístup k moři.

V areálu je k dispozici parkoviště a videodohled, což zajišťuje bezpečnost a pohodlí rezidentů.

Pro hosty a majitele může být denně podávána snídaně formou bufetu a kontinentální snídaně.

Zábava a aktivity v okolí: Lokalita nabízí skvělé možnosti pro milovníky aktivního životního stylu. V blízkosti se můžete věnovat potápění, šnorchlování a rybaření. Pokud máte zájem o další aktivity, doporučujeme návštěvu aquaparku Action, který je vzdálen jen 8,1 km.

Výborná dopravní dostupnost: Komplex Akrotiria Beach se nachází 2,2 km od hlavní pláže v Ravdě a pouhých 26 km od mezinárodního letiště v Burgasu. Pro vaše pohodlí nabízí ubytování také placenou dopravu na letiště, což oceníte při cestování.

Nesebar je jedno z nejkrásnějších a historicky nejvýznamnějších měst na bulharském pobřeží Černého moře, zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO. Staré město Nesebar s úzkými dlážděnými uličkami, malebnými domky a historickými památkami je ideálním místem pro procházky a objevování bohaté bulharské historie.

Proč koupit od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Nabízíme široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Pomůžeme vám najít ideální investici dle vašich požadavků a zajistíme, že vaše peníze neztratí na hodnotě. Jsme místní odborníci působící v Bulharsku celoročně a poskytujeme kompletní servis při koupi, pronájmu i správě nemovitostí. O vaši nemovitost se postaráme od A do Z, takže se na nás můžete spolehnout ve všech ohledech. Naše spolupráce nekončí koupí, ale teprve začíná.

Hledáte ideální místo u moře? Kontaktujte nás a společně najdeme nemovitost, která splní vaše sny!

Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
122 m2
Užitná plocha
107.36 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00