2+kk, výhled na moře, první linie, jen 150 metrů od pláže, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulharsko – ID 14715
83 000 € ≈ 2 103 635 Kč
Plocha 70 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 5/5
Moře 150 m
Poplatek za služby 10 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme ke koupi krásný apartmán 2+kk o rozloze 70 m² v pátém, nejvyšším patře komplexu ve Sveti Vlas, Bulharsko, s nádherným výhledem na moře. Tento prostorný apartmán zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici, koupelnu s WC a balkon, ze kterého se nabízí malebné výhledy na moře a okolí. Je ideální jak pro rekreační účely, tak i pro celoroční bydlení.

Komplex nabízí mnoho služeb a pohodlí pro své rezidenty. K dispozici je venkovní bazén, restaurace, recepce, přístup pouze pro majitele a jejich hosté a krásně udržované zahrady. Vzdálenost od moře je pouhých 150 metrů, což zaručuje snadný přístup na pláž a skvělé možnosti pro letní dovolenou.

Roční poplatek za údržbu činí pouze 10 €/m², což zahrnuje péči o společné prostory a služby. Lokalita Sveti Vlas je mimořádně oblíbená díky své poloze na úpatí hor a blízkosti moře, čímž nabízí unikátní spojení horského a přímořského klimatu. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, zdravotnická zařízení, obchody a restaurace – a také snadnou dostupnost městské dopravy.

Investujte do tohoto výjimečného apartmánu a využijte skvělou příležitost vlastnit nemovitost v jedné z nejžádanějších lokalit Bulharska. Sveti Vlas je vyhledávanou destinací nejen pro turisty, ale i pro investory. Svým klidným charakterem, výbornou infrastrukturou a atraktivním prostředím je ideální jak pro odpočinek, tak pro dlouhodobé bydlení.

My z MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízíme široký výběr prověřených nemovitostí. Pomůžeme vám najít vhodnou investici, která neztratí na hodnotě, a zajistíme kompletní správu vaší nemovitosti včetně poprodejního servisu. S námi se můžete spolehnout na profesionální a osobní přístup. Naše spolupráce nekončí koupí, ale tím začíná.

Proč investovat do Sveti Vlas? Toto přímořské letovisko spojuje přívětivost místních obyvatel s malebným prostředím hor a moře. Nabízí klidnější alternativu k rušnému Slunečnímu pobřeží a je ideální pro ty, kteří hledají harmonii s přírodou a kvalitní relaxaci. Pláže jsou klidné a méně přeplněné, což spolu s kombinací horského vzduchu a mořského klimatu vytváří zdravé podmínky pro život. Přístav Marina Dinevi dodává lokalitě exkluzivitu a moderní vybavenost.

Podlaží
5
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
70 m2
Užitná plocha
61.6 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
170 m
Lékař
2 km
Kavárna
370 m
Restaurace
60 m
Bar
120 m
Škola/školka
110 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00