2+kk v blízkosti pláže a občanské vybavenosti, Diamond Bay, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14723
68 000 € ≈ 1 723 460 Kč
Plocha 65 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/6
Moře 300 m
Poplatek za služby 7 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi světlý a prostorný apartmán 2+kk o velikosti 65,41 m², nacházející se ve čtvrtém podlaží ze šesti v moderním komplexu Diamond Bay na Slunečním pobřeží, Bulharsko. Dispozice apartmánu zahrnuje předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a prostornou terasu s krásným výhledem na bazén. Tento byt se nachází v atraktivní lokalitě, pouhých 300 metrů od písečné pláže a v blízkosti parku. V bezprostředním okolí najdete veškerou občanskou vybavenost – obchody, restaurace, kavárny a širokou nabídku volnočasových aktivit.

Výhody vlastnictví apartmánu v komplexu Diamond Bay: Majitelům jsou k dispozici prvotřídní služby a vybavení, jako je venkovní bazén, relaxační zóna, dětské hřiště, 24hodinová ochrana a parkoviště. Areál je otevřen celoročně a zajišťuje tak komfortní a bezpečné prostředí nejen během letní sezóny. Roční poplatek za údržbu činí 7 EUR/m², což odpovídá vysoké kvalitě poskytovaných služeb a péči o společné prostory.

Proč investovat do nemovitosti na Slunečním pobřeží? Sluneční pobřeží je největším a nejpopulárnějším letoviskem v Bulharsku, ležícím pouhých 30 km severně od Burgasu. Pyšní se 8 km dlouhou písečnou pláží s pozvolným přístupem do moře, což ji činí ideální pro rodiny s dětmi i neplavce. Kromě krásných pláží nabízí oblast také široké možnosti zábavy, sportovních aktivit, vodních atrakcí a bohatý kulturní program. Historické město Nesebar, zapsané na seznamu UNESCO, je vzdáleno jen pár kilometrů a skvěle doplňuje atmosféru pobřeží. V letovisku najdete také aquapark Action, oblíbený mezi návštěvníky všech věkových kategorií.

Díky výborné infrastruktuře a dostupnosti, včetně pravidelných autobusových spojů a blízkosti letiště Burgas, je Sluneční pobřeží ideálním místem nejen pro dovolenou, ale i pro dlouhodobé bydlení či investici. Oblast zaznamenává rostoucí poptávku po ubytování během turistické sezóny, což přináší stabilní výnosy z pronájmu.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Jsme zkušení specialisté s dlouholetou praxí na bulharském realitním trhu, zaměřující se na prodej, správu a pronájem nemovitostí v oblíbených destinacích jako Sluneční pobřeží, Nesebar, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy a Pomorie. Našim klientům nabízíme nejen komplexní služby při koupi nemovitosti, ale i poprodejní péči a správu nemovitostí od A do Z. Naše hluboké znalosti místního trhu a individuální přístup nám umožňují najít pro každého klienta ideální řešení podle jeho potřeb a preferencí.

Výhody spolupráce s námi: Naše služby zahrnují poradenství při koupi, zajištění pronájmu a správu nemovitosti, včetně údržby a péče o váš majetek. Zakládáme si na transparentnosti a osobním přístupu ke každému klientovi, abyste se mohli spolehnout, že s námi bude váš majetek v těch nejlepších rukou. Naše spolupráce nekončí podpisem smlouvy – naopak, teprve začíná. Pomůžeme vám vytvořit váš nový domov u moře a zajistíme, že vaše investice bude nejen příjemným místem k odpočinku, ale i hodnotnou součástí vašeho portfolia.

Nezáleží, zda hledáte místo pro dovolenou, investici či dlouhodobé bydlení, MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám pomůže najít ideální apartmán na Slunečním pobřeží, kde se budete cítit jako doma. Vaše spokojenost a bezpečnost vašich financí jsou pro nás prioritou.

Podlaží
4
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Plocha
65 m2
Užitná plocha
57.56 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
350 m
Lékař
550 m
Kavárna
370 m
Restaurace
80 m
Bar
90 m
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00