2+kk s výhledem na moře, v domě bez poplatku za údržbu, kousek od pláže, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14725
56 500 € ≈ 1 431 993 Kč
Plocha 48 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/5
Moře 400 m
Poplatek za služby 1 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi krásný apartmán 2+kk o rozloze 48 m² ve čtvrtém podlaží z pěti v bytovém domě v Sveti Vlas, Bulharsko, s výhledem na moře. Tento prostorný apartmán zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s WC a balkon, ze kterého je výhled na moře.

Nemovitost bez poplatku za údržbu!

Investujte do tohoto výjimečného apartmánu a využijte skvělou příležitost vlastnit nemovitost v jedné z nejžádanějších lokalit Bulharska. Sveti Vlas je vyhledávanou destinací nejen pro turisty, ale i pro investory. Svým klidným charakterem, výbornou infrastrukturou a atraktivním prostředím je ideální jak pro odpočinek, tak pro dlouhodobé bydlení.

My z MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízíme široký výběr prověřených nemovitostí. Pomůžeme vám najít vhodnou investici, která neztratí na hodnotě, a zajistíme kompletní správu vaší nemovitosti včetně poprodejního servisu. S námi se můžete spolehnout na profesionální a osobní přístup. Naše spolupráce nekončí koupí, ale tím začíná.

Proč investovat do Sveti Vlas? Toto přímořské letovisko spojuje přívětivost místních obyvatel s malebným prostředím hor a moře. Nabízí klidnější alternativu k rušnému Slunečnímu pobřeží a je ideální pro ty, kteří hledají harmonii s přírodou a kvalitní relaxaci. Pláže jsou klidné a méně přeplněné, což spolu s kombinací horského vzduchu a mořského klimatu vytváří zdravé podmínky pro život. Přístav Marina Dinevi dodává lokalitě exkluzivitu a moderní vybavenost.

Podlaží
4
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
48 m2
Užitná plocha
42.24 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00