2+kk s výhledem na bazén, top komplex Sun Wave, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14778
118 000 € ≈ 2 984 810 Kč
Plocha 64 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/6
Moře 100 m
Poplatek za služby 10 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Představujeme vám moderní apartmán 2+kk o celkové ploše 64 m², který se nachází v 1. patře šestipatrového soukromého komplexu Sun Wave v oblíbeném letovisku Sveti Vlas. Tento apartmán nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a balkon s výhledem na bazén. Komplex je ideálně situován pouhých 100 metrů od moře, což z něj činí perfektní volbu pro ty, kteří hledají pohodlí a blízkost pláže.

Vybavení a infrastruktura komplexu Sun Wave:

Komplex Sun Wave je vybaven vším, co potřebujete pro pohodlné bydlení a relaxaci:

2 bazény pro dospělé s relaxační zónou

2 dětské bazény

Dětské hřiště

Parkoviště

24hodinová ostraha

Zelené plochy pro relaxaci

Parkování

Komplex je v docházkové vzdálenosti od mnoha restaurací, supermarketů, směnáren a zábavy pro děti i dospělé. Roční poplatek na údržbu činí 10 €/m².

Výhody koupě bytu u moře v Sveti Vlas

Sveti Vlas je oblíbenou destinací díky své klidné atmosféře a vynikajícím podmínkám pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají odpočinek v přírodě a blízkost pláže. Lokalita nabízí čisté pláže s pozvolným vstupem do moře, menší turistický ruch než sousední letovisko Slunečné pobřeží a možnost procházek v okolních horách Stara planina.

O lokalitě Sveti Vlas

Sveti Vlas se nachází pouhé 4 km od rušného Slunečného pobřeží a 13 km od historického města Nesebar, známého svými památkami a kulturou. Toto letovisko se pyšní unikátní kombinací horského vzduchu a mořského podnebí, což zajišťuje ideální podmínky pro celoroční bydlení i dovolenou. Sveti Vlas je vhodný pro ty, kteří hledají klidnou dovolenou, a zároveň nabízí skvělé zázemí pro rodiny s dětmi.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na prodej a správu nemovitostí v Bulharsku a nabízíme široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí v oblíbených lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Aheloy, Pomorie a dalších. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitosti, pomoc při koupi i pronájmu, a poprodejní servis. Na nás se můžete spolehnout od začátku až do konce – koupí náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Proč investovat v Bulharsku?

Bulharsko je oblíbenou destinací pro investice do nemovitostí díky nízkým cenám, stabilní ekonomice a rostoucímu turistickému ruchu. Letoviska jako Sveti Vlas nabízejí vysoký potenciál pro zisky z pronájmu a jsou ideální pro ty, kteří chtějí vlastnit nemovitost u moře.

Podlaží
1
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Plocha
64 m2
Užitná plocha
56.32 m2
Balkon
Ano
Bazén
4 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
1 km
Lékař
3 km
Kavárna
2 km
Restaurace
190 m
Bar
60 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00