1+kk s prostornou terasou, nízký poplatek za údržbu, v komplexu Passat, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14908
47 000 € ≈ 1 186 280 Kč
Plocha 36 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 6/6
Moře 700 m
Poplatek za služby 6 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme vám ke koupi: Apartmán 1+kk v komplexu Passat na Slunečním pobřeží, Bulharsko

Tento útulný apartmán o rozloze 36 m² se nachází v posledním, šestém patře komplexu Passat na Slunečním pobřeží. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s WC a prostornou terasu, která poskytuje dostatek místa pro relaxaci na čerstvém vzduchu.

Výhody komplexu Passat: Komplex je vzdálený pouhých 700 metrů od nádherné pláže a nabízí svým obyvatelům širokou škálu vybavení:

Bazén

Relaxační zóna

Zahrada

Dětské hřiště

24hodinová ostraha

Parkoviště

Okolí a dostupnost: Všechny potřebné služby, restaurace, bary a zábava jsou v docházkové vzdálenosti. Pro milovníky outdoorových aktivit je v blízkosti mnoho turistických tras. Oblíbený Action Aquapark je jen 2,5 km od komplexu a muzeum letectví se nachází 25 km odtud. Nejbližší letiště Burgas je vzdálené 27 km, což zajišťuje snadnou dostupnost.

Poplatek za údržbu: Údržba v komplexu stojí pouze 6 €/m² ročně, což zajišťuje pohodlné a bezproblémové bydlení po celý rok.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Naše společnost se specializuje na prodej kvalitních a ověřených nemovitostí v Bulharsku. Pomůžeme vám investovat do nemovitosti, která splňuje vaše požadavky a zajišťuje dlouhodobou hodnotu. Nabízíme také kompletní správu nemovitostí a poprodejní služby. Jsme Bulhaři, působíme na bulharském trhu celoročně a na nás se můžete spolehnout.

Výhody Slunečného pobřeží: Slunečné pobřeží je největší hotelové letovisko v Bulharsku, s nádhernou 8 km dlouhou písčitou pláží. Letovisko je ideální pro rodiny i mladé lidi, kteří hledají zábavu a relaxaci. Přístup do moře je pozvolný, ideální pro malé děti a neplavce. Letovisko nabízí pestrou paletu aktivit, včetně festivalů, koncertů, procházek po krásně osvětlených promenádách, a řadu kulturních akcí.

Slunečné pobřeží je oblíbené také díky své blízkosti k historickému městu Nesebar, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Doprava je zajištěna minivláčky a pravidelnou autobusovou dopravou do okolních měst.

Podlaží
6
Počet podlaží
6
Dispozice
1+kk
Plocha
36 m2
Užitná plocha
31 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
370 m
Lékař
1 km
Kavárna
300 m
Restaurace
80 m
Bar
120 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00