Zařízený 2+kk s výhledem na moře, v blízkosti pláže, Chatou Aheloy 2

Aheloy, Bulharsko – ID 14708
73 500 € ≈ 1 863 225 Kč
Plocha 59 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/6
Moře 400 m
Poplatek za služby 600 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi moderně řešený byt 2+kk o výměře 59,66 m² v novém komplexu v Aheloy, Bulharsko, pouhých 400 metrů od pláže. Byt se nachází ve 3. patře ze 6 a má zastavěnou plochu 52,41 m². Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s WC a balkon s krásným výhledem na moře. Orientace bytu je na východ, což zajišťuje dostatek slunečního světla po celý den.

Byt je na prodej kompletně zařízený moderním nábytkem, jak je vidět na přiložených fotografiích. V budově je k dispozici výtah. Nemovitost nabízí vysoký investiční potenciál s ročním výnosem z pronájmu, který má stále rostoucí tendenci.

Komplex má rozsáhlý bazén s oddělenou dětskou částí, který je obklopen zelení a květinovými záhony. Při výstavbě byly použity nejmodernější technologie a kvalitní stavební materiály. Při koupi bytu se uzavírá smlouva se správcovskou společností, která zajišťuje údržbu a správu společných prostor. Roční udržovací poplatek činí 600 EUR. Budova je zkolaudována podle zákona 16 a má povolení k užívání.

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr prověřených nemovitostí v Bulharsku. Specializujeme se na zajištění koupě, pronájmu a celkové správy nemovitostí na bulharském pobřeží v oblastech jako Aheloy, Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Pomorie a dalších atraktivních lokalitách. Naše služby zahrnují komplexní poprodejní péči a asistenci. Jako rodilí Bulhaři působíme v této oblasti celoročně a zajistíme vám bezproblémový proces koupě i následného pronájmu nemovitosti. Naše spolupráce s klienty nekončí uzavřením smlouvy, ale naopak tím začíná.

Aheloy je malebné přímořské město proslulé svou klidnou atmosférou, zelenými parky, zahradami a vinicemi. Je situováno jen 5 minut jízdy od historického města Nesebar a nejznámějšího bulharského letoviska Slunečné pobřeží. Město má přímé spojení s Burgasem (29 km) a na letiště pomocí pravidelných autobusových linek a minibusů.

Pomorie, které je vzdálené jen 9 km, je vyhledávané pro své léčivé bahno a ideální podmínky pro lázeňskou turistiku. Pomorie Bay je oblíbeným místem pro jachting, plachtění a rybaření. Tento region je ideální volbou pro ty, kteří hledají bydlení v blízkosti moře, s kvalitní infrastrukturou a vysokým investičním potenciálem.

Podlaží
3
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
59 m2
Užitná plocha
52.41 m2
Balkon
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
620 m
Lékař
2 km
Kavárna
350 m
Restaurace
180 m
Bar
210 m
Škola/školka
580 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00