Zamilujte se do Středomoří: Luxusní Vila s Privátním Bazénem a Neodolatelným Šarmem – Váš Nový Domov

Condado de Alhama, Španělsko – ID 12870
285 000 € ≈ 7 157 775 Kč
Plocha 101 m2
Dispozice 3+kk
Stav Volné

Objevte svůj vysněný únik v srdci klidné Costa Cálida, kde se moderní elegance setkává s nadčasovou krásou. Tyto nádherné samostatně stojící vily s 3 ložnicemi a 2 koupelnami, rozkládající se na 306 m², nabízejí idylické útočiště pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci luxusu a klidu. Každá vila se může pochlubit prostorným, pečlivě navrženým obytným prostorem o rozloze 101 m², vytvořeným s ohledem na váš komfort a pohodlí.

Představte si, jak se probouzíte za jemného šepotu středomořského vánku a vystupujete na soukromý střešní solárium, kde se můžete vyhřívat ve slunci španělského ráje. Osvežte se ve vlastním bazénu o rozměrech 7x3 m², zasazeném do krásně upravené zahrady, která poskytuje dokonalé prostředí pro romantické večery pod hvězdami.

Uvnitř jsou vily mistrovským dílem moderního designu, s plně vybavenou kuchyní s nejmodernějšími spotřebiči, které zajišťují, že každé jídlo bude kulinářským požitkem. Koupelny jsou svatyní odpočinku, vybavené luxusními sprchovými zástěnami, umyvadlovými skříňkami, zrcadlem a ambientním LED osvětlením, které vytváří dokonalou atmosféru.

Každý detail byl pečlivě promyšlen, od předinstalovaného systému kanálové klimatizace až po vestavěné šatní skříně a elektrické rolety, aby váš nový domov byl stejně funkční jako krásný. Vily jsou vybaveny aerotermálním systémem, změkčovačem vody a dokonce zahrnují nabíjecí stanici pro váš elektrický nebo hybridní vůz. Off road parkování zajišťuje pohodlí a bezpečnost.

Tyto nové vily jsou navíc vybaveny vším, co potřebujete pro bezstarostný život: kuchyňské spotřebiče jsou již zahrnuty, takže se můžete hned začít cítit jako doma.

Nacházející se v prestižním resortu Polaris World v Condado de Alhama, tyto vily vám nabízejí nejen klid a luxus, ale také výjimečné umístění. Condado de Alhama je jedním z nejoblíbenějších letovisek na Costa Cálida, které přitahuje návštěvníky z celého světa. Resort nabízí exkluzivní golfové hřiště navržené legendárním Jackem Nicklausem, což z něj činí ráj pro milovníky golfu. V nákupním centru Al Kasar najdete řadu kouzelných restaurací, obchodů, místní pekárnu a supermarket otevřený 7 dní v týdnu, což vám umožní plně se ponořit do španělského životního stylu.

Costa Cálida, známá jako "teplé pobřeží," se pyšní více než 2500 hodinami slunečního svitu ročně a krásnými plážemi, které jsou vzdálené jen 20 minut jízdy. Okouzlující záliv Mazarrón nabízí křišťálově čisté vody a malebné zátoky, kde si můžete užívat klidu a krásy Středozemního moře. Tento region je také skvěle dostupný, pouhých 30 minut jízdy od mezinárodního letiště Murcia a asi hodinu od Alicante, což znamená, že váš nový domov je dokonale situován mezi klidem a dostupností.

Španělsko je zemí plnou historie, kultury a krásné přírody. Costa Cálida nabízí dokonalou rovnováhu mezi tradičním španělským šarmem a moderními vymoženostmi. Je to ideální místo pro ty, kteří hledají únik od shonu každodenního života, přičemž si chtějí užívat všeho, co tato krásná země nabízí. S příznivým klimatem po celý rok, přátelskou místní kulturou a gastronomickými lahůdkami na každém rohu, je to místo, kde si můžete vytvořit svůj nový domov nebo prázdninové útočiště.

S dostupnými platebními plány a všechny transakce zajištěné bankovní zárukou, vlastnit svou vysněnou vilu nebylo nikdy jednodušší. Platební podmínky jsou přehledné: stačí složit zálohu 10 000 € při podpisu rezervační smlouvy, následně 20 % ceny (+ DPH) měsíc po podpisu kupní smlouvy, dalších 20 % ceny (+ DPH) po třech měsících a zbytek při dokončení v roce 2025.

Váš romantický středomořský útočiště vás čeká—nepromarněte příležitost, aby bylo vaše.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
101 m2
Pozemek
306 m2
Užitná plocha
101 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
101 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00