Velký 1+kk, výhled na moře a bazén, Obzor

Obzor , Bulharsko – ID 12846
61 000 € ≈ 1 520 425 Kč
Plocha 60 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 4/4
Moře 400 m
Poplatek za služby 8 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám prostorný jednopokojový apartmán ve vynikajícím uzavřeném komplexu, který je postaven na pozemku o rozloze 12 akrů a nachází se pouhých 15 minut chůze od písečné pláže přímořského města Obzor.

Byt se nachází ve čtvrtém patře a sestává ze vstupní chodby, kuchyně, obývacího pokoje s jídelnou, ložnice ve výklenku, koupelny s WC a terasy.

Plocha bytu je 60 m2.

Byt je plně zařízený a vybavený vším, co potřebujete pro pohodlnou dovolenou.

Komplex nabízí kombinaci jedinečného klidu, soukromí a komfortu, propletený s mnoha vymoženostmi pro ideální dovolenou a možností pronájmu. Mezi budovami je vytvořen vnitřní park s dostatkem zeleně s oddělenými plochami pro relaxaci a procházky, areál s bazény pro dospělé a děti, dětský koutek, bistro s otevřenou a uzavřenou částí, fitness centrum. Areál má řízený přístup a 24hodinovou ostrahu a také parkoviště.

Poplatek na údržbu činí 8€/m2 ročně.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Letovisko Obzor:

Obzor leží v nádherné krajině, v zátoce Černého moře, rámován Balkánským prstencem (Stará Planina) asi 60 km jižně od Varny a 74 km od Burgasu.

Pláže a příroda: Jde o oblíbené a opravdu příjemné malé letovisko kombinující moře s širokými, pohodlnými plážemi s možností horské turistiky i nenáročných procházek. Nedaleko Obzoru se vlévají do moře řeky Dvojnica a Kamčia, které jsou součástí přírodní rezervace. Obzor a jeho historie:

Jeho nádherné umístění se odrazilo v původním starověkém názvu Heliopolis (Slunečné město). Původní Řecká námořní základna se později stala významnou Římskou pevností. Ve středověku zde byla nedobytná Bulharská pevnost Kozyak, chránící přístav s velkým ekonomickým významem pro Bulharský Černomořský obchod ve 13. a 14. stol.. Rozvaliny středověké pevnosti jsou asi 3 km od dnešního Obzoru. Najde tu také zříceniny Jupiterova chrámu na pozůstatky římských hradeb.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
60 m2
Užitná plocha
52.8 m2
Terasa
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00