Váš klidný ráj ve Španělsku: Stylový dům s bazénem a terasou v okouzlujícím Los Paganes

Fuente Alamo, Španělsko – ID 12876
162 000 € ≈ 4 068 630 Kč
Plocha 90 m2
Dispozice 4+kk
Moře 18 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tato nádherná, nově zrekonstruovaná nemovitost se nachází na rohovém pozemku o rozloze 250 m² a nabízí ideální prostor pro klidný rodinný život. Dům disponuje třemi prostornými ložnicemi, z nichž každá je navržena s důrazem na komfort a soukromí. Dvě moderní koupelny, z nichž jedna je strategicky umístěna u bazénu, poskytují maximální pohodlí. Plně vybavená kuchyně je připravena splnit všechny vaše kulinářské potřeby, zatímco laminátové podlahy dodávají interiéru příjemný a elegantní vzhled. Dům je dále vybaven sítěmi proti hmyzu, krbem na pelety a klimatizací, což zajišťuje komfort po celý rok.

Pro milovníky venkovních aktivit je tu prostorná terasa, která je ideálním místem pro relaxaci, a soukromý bazén, kde si můžete užívat slunečné dny. K dispozici je také venkovní toaleta. Garáž pojme dvě auta a nabízí dostatek místa i pro motorky, zatímco užitková část poskytuje dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby.

Lokalita – Los Paganes

Los Paganes, malebná čtvrť v severní části obce Fuente Álamo, je perfektním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení na venkově, ale nechtějí se vzdát blízkosti města. Tato lokalita je vzdálená pouhých 8 minut jízdy od Fuente Álamo, což znamená, že veškeré městské vymoženosti jsou na dosah ruky. Okolí je obklopeno přírodními krásami, což nabízí ideální podmínky pro relaxaci a procházky v přírodě. Blízkost měst El Escobar a Los Almagros zajišťuje, že máte vše, co potřebujete, na dosah ruky, a přitom si můžete užívat klid a pohodu venkovského života.

Proč si vybrat Španělsko jako svůj druhý domov

Španělsko je země, která vás okouzlí svou kulturou, klimatem a přívětivostí místních obyvatel. S více než 300 slunečnými dny v roce nabízí Španělsko ideální podmínky pro život plný slunce a pohody. Bohatá historie, vynikající gastronomie a nádherné pláže jsou jen některé z důvodů, proč byste měli zvážit Španělsko jako svůj druhý domov. Španělsko je také známé svou vynikající infrastrukturou a zdravotní péčí, což z něj činí bezpečnou a pohodlnou volbu pro dlouhodobý pobyt.

Proč si vybrat Moje nemovitost u moře

Moje nemovitost u moře je více než jen realitní kancelář – je to váš partner na cestě k nalezení vysněného domova. S důrazem na osobní přístup, profesionální služby a hlubokou znalost místního trhu vám nabízíme nejen nemovitost, ale i životní styl, po kterém toužíte. S námi získáte jistotu, že každý krok procesu, od výběru nemovitosti až po její koupi, bude probíhat hladce a bez stresu. Dovolte nám, abychom vám pomohli najít to pravé místo, kde můžete vytvořit vzpomínky na celý život.

Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Plocha
90 m2
Pozemek
250 m2
Užitná plocha
90 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
90 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00