Útulný bungalov na Costa Blanca: Moderní bydlení se sluncem po celý den v srdci Torrevieji

Torrevieja, Španělsko – ID 13966
214 000 € ≈ 5 369 260 Kč
Plocha 124 m2
Dispozice 3+kk
Moře 1 270 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme moderní jednopodlažní bungalov v klidné oblasti Nueva Torrevieja, ideální pro ty, kteří hledají klid a zároveň blízkost centra. Tento nově zrekonstruovaný bungalov se nachází v uzavřené komunitě 8 domů a díky své vnitřní rohové poloze zajišťuje sousedy pouze na jedné straně.

Torrevieja, provincie Alicante, v malebné oblasti Costa Blanca. Tento bungalov se nachází v uzavřené komunitě a je stále dostupný k prodeji. Dům disponuje dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami, s celkovou zastavěnou plochou 70 m², vnitřní podlahovou plochou 59 m² a prostornou terasou o rozloze 54 m². Celková velikost pozemku činí 124 m².

Nemovitost byla dokončena v roce 1986 a nedávno, v roce 2023, prošla kompletní rekonstrukcí v moderním stylu. Bungalov je orientován na jih, což zajišťuje dostatek slunečního světla po celý den. Součástí je také vlastní parkovací místo a komunální bazén v rámci urbanizace.

Torrevieja, ležící na pobřeží Costa Blanca, je oblíbené letovisko, známé svými nádhernými plážemi a bohatým kulturním životem. Město je proslulé slanými jezery, která vytvářejí unikátní mikroklima s léčivými účinky. V Torrevieji si můžete vychutnat španělský životní styl v jeho nejlepší podobě – příjemné večery v místních restauracích, procházky po pobřežní promenádě a trhy plné čerstvých produktů.

Španělsko jako celek nabízí nejen slunce a moře, ale také bohatou historii, vynikající kuchyni a pohostinnost, kterou si rychle zamilujete. Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají útulné bydlení v srdci španělského pobřeží s možností vychutnat si všechny kouzla středomořského života.

Náklady na komunitu jsou 300 € ročně a daň z nemovitosti (IBI) činí 250 € ročně.

Dispozice
3+kk
Plocha
124 m2
Pozemek
54 m2
Užitná plocha
59 m2
Terasa
54 m2
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
70 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00