Skvělý byt 3+kk s terasou a parkováním v Torrevieji, ideální pro dovolenou u moře

Torrevieja, Španělsko – ID 14314
115 000 € ≈ 2 890 525 Kč
Plocha 77 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/4
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vám prostorný byt 3+kk o rozloze 77 m² v samém centru Torrevieji, Alicante, Španělsko. Tento byt se nachází ve druhém podlaží čtyřpatrového domu s výtahem. Byt je ve velmi dobrém stavu a plně vybavený, ihned k nastěhování. Užitná plocha bytu činí 74 m².

Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu a prostornou terasu, která je ideální pro relaxaci. V ceně je také parkovací místo v garáži, což je velkou výhodou.

Byt se nachází v klidné části města, poblíž autobusového nádraží, což zajišťuje výbornou dopravní dostupnost. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, zdravotnická zařízení, pošta, supermarkety a síť obchodů a služeb. Vzdálenost od moře je pouhých 500 metrů, což je skvělá příležitost pro milovníky koupání a plážových aktivit.

Torrevieja

Torrevieja je jedno z nejvyhledávanějších turistických destinací na pobřeží Costa Blanca. Město nabízí nádherné pláže, bohatý kulturní život a množství sportovních aktivit. Je to ideální místo pro rodiny i pro mladé lidi hledající zábavu. Během letní sezóny se zde koná mnoho festivalů, koncertů a jiných kulturních akcí.

Alicante

Alicante, hlavní město stejnojmenné provincie, je jen krátkou jízdou autem vzdálené od Torrevieji. Město je známé svým mezinárodním letištěm, které nabízí široké možnosti letů do celé Evropy, což zajišťuje skvělou dostupnost pro zahraniční návštěvníky i rezidenty. Pro milovníky golfu je oblast kolem Alicante a Torrevieji skutečným rájem – v okolí se nachází několik prestižních golfových hřišť, která nabízejí kvalitní zázemí a nádherné výhledy na Středozemní moře.

My z MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti dle vašich požadavků, aby vaše peníze neztratily na hodnotě. Naše firma vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitostí včetně poprodejních služeb na španělském pobřeží. O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Nezmeškejte tuto příležitost vlastnit byt v oblíbeném letovisku s veškerým komfortem, který si můžete přát. Koupí náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Pro více informací nás kontaktujte nebo navštivte naše webové stránky. Rádi vám se vším pomůžeme a zajistíme prohlídku nemovitosti.

Team MNM

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
77 m2
Užitná plocha
74 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00