Skvělá investice v perfektním projektu, Trikomo

Trikomo, Kypr – ID 13445

Perla Severního Kypru, Famagusta, která během své tisícileté historie hostila mnoho civilizací, je jedním z nejoblíbenějších regionů Středomoří se svými kilometry dlouhými plážemi, křišťálovou vodou a celoročním středomořským podnebím, stejně jako vysoce výnosným cestovním ruchem a investicemi do nemovitostí...

Projekt Ocean Life, inspirovaný pozitivní energií přírody, vytváří mnoho precedentů se svými krajinnými oblastmi, aquaparkem, basketbalovými a minigolfovými hřišti, tenisovými kurty, fitness klubem, pěšími stezkami s přistávacími plochami pro drony pro přepravu lidí a krytým parkovištěm. Navrženo pro vaše děti, aby mohly trávit svůj volný čas zábavnými a vzdělávacími workshopy, herními parky, místnostmi PlayStation a mnoha zábavnými oblastmi pro štěstí našich nejcennějších aktiv, spolu s bazarem 30 obchodů, který je součástí projektu; otevřené a zavřené restaurace, kavárny a bistra plné lahodných chutí; Kinosály budou tak blízko, jako jízda výtahem.

Středomořská země, která si zamilovala svět svým
historickým bohatstvím, nedotčenou přírodou a kulturním dědictvím

Projekt nabízí rezidence od studií navržených pro různé životní styly až po 1+1, 2+1 a penthousy různých velikostí, které nabízejí bezchybný zážitek z bydlení s otevřenými balkony, úžasnými výhledy a luxusními detaily. Každý byt je vybaven teplou vodou 24/7, vysokými okny s vlastním větráním, podlahami prémiové kvality s výběrem nejlepších materiálů, přírodním kamenem a speciální keramikou v koupelnách a kuchyních a podhledy s bodovým osvětlením v koupelnách. Každý apartmán má navíc vlastní kryté parkoviště.

Bezvadná rovnováha, dokonalá harmonie

Nejexkluzivnější projekt Ocean Life by Noyanlar na Severním Kypru nabízí kromě přírody, klimatu, historických krás, cestovního ruchu a
vzdělávací infrastruktury také jedinečnou životní a
investiční příležitost. Vzhledem k tomu, že je středem pozornosti investorů a světa díky svým příznivým cenám bydlení ve srovnání s jinými středomořskými a evropskými zeměmi, stejně jako zaručenému příjmu z pronájmu v cizí měně, slibuje život na Severním Kypru průměrnou dobu návratnosti investice 8-10 let.

Výjimečné okamžiky, nezapomenutelné vzpomínky,
život plný privilegií, který nemá obdoby

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00