Prostorný apartmán 4+1 s terasou a garáží v Torrevieja, Alicante, pouhých 500 metrů od moře

Torrevieja, Španělsko – ID 14402
156 000 € ≈ 3 922 620 Kč
Plocha 92 m2
Dispozice 4+1
Podlaží 1/4
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme prostorný apartmán 4+1 o celkové ploše 92 m², umístěný v centru obce Torrevieja, Alicante. Tento zvelebený byt se nachází v prvním patře ze čtyřpodlažního cihlového domu. K apartmánu patří terasa a balkon, ze kterého je krásný výhled na moře, což zajistí příjemné posezení na čerstvém vzduchu. Dispozice bytu zahrnuje velký obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň, tři ložnice a dvě koupelny.

Byt se prodává kompletně zařízený a vybavený. V domě je k dispozici výtah a vlastní garáž pro pohodlné parkování. Objekt je situován v centru obce, což zajišťuje veškerou občanskou vybavenost na dosah. V blízkosti se nachází školy, školky, zdravotnická zařízení, pošta, síť obchodů a supermarketů.

Dopravní dostupnost je skvělá díky přítomnosti MHD, autobusových linek a hlavní silnice. V bytě je zajištěna elektřina prostřednictvím veřejné sítě (230V) a je napojen na internet. Vzdálenost od moře je přibližně 500 m, jen pár kroků od známé pláže Playa del Cura. Milovníci golfu ocení blízkost některých z nejlepších golfových hřišť v regionu.

Jedná se o žádanou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností a výbornými možnostmi trávení volného času. Byt je k dispozici ihned. Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku.

Dalším významným přírodním pokladem oblasti jsou solná jezera (Las Salinas), která se nacházejí v bezprostřední blízkosti města. Tato jezera jsou nejen krásná na pohled díky růžovému zabarvení, ale také proslulá svými léčivými účinky. Voda a bahno z jezer jsou bohaté na minerály a často se využívají k léčbě kožních a dýchacích problémů. Solná jezera tvoří významnou součást přírodní rezervace a jsou oblíbeným místem pro návštěvníky, kteří zde hledají odpočinek a relaxaci v přírodě.

Torrevieja je krásné přímořské město v provincii Alicante, známé pro své nádherné pláže, přírodní solná jezera a příjemné středomořské klima. Město nabízí ideální kombinaci tradičního španělského života a moderních zařízení, což ho činí oblíbenou destinací nejen pro turisty, ale také pro trvalé bydlení. Kromě pláží jsou zde možnosti pro sportovní vyžití, včetně golfu, vodních sportů a cyklistiky, stejně jako bohatá kulturní a společenská scéna. Torrevieja je také známá svými trhy, restauracemi a kavárnami, kde si můžete vychutnat španělské speciality.

Španělsko nabízí nespočet výhod, které lákají k trvalému bydlení i investicím do nemovitostí. Země se pyšní příjemným středomořským klimatem s více než 300 slunečnými dny v roce, což zajišťuje ideální podmínky pro odpočinek i aktivní životní styl. Kromě nádherných pláží a přírodních scenérií, jako jsou hory a národní parky, poskytuje Španělsko vynikající infrastrukturu, moderní zdravotnictví a rozvinutý dopravní systém. Bohatá kulturní historie, vyhlášená gastronomie a přátelská atmosféra místních obyvatel činí život v této zemi velmi atraktivním. Nízké životní náklady v porovnání s jinými západoevropskými zeměmi, stejně jako možnost snadného cestování po Evropě, jsou dalšími důležitými přednostmi, které činí Španělsko ideálním místem pro život.

Pokud vás tato nabídka zaujala a máte zájem o více informací nebo prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s jakýmikoli dotazy a provedeme vás celým procesem koupě nemovitosti ve Španělsku.

Team MNM

Podlaží
1
Počet podlaží
4
Dispozice
4+1
Plocha
92 m2
Užitná plocha
84 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00