Prostorný 3+kk v Torrevieja, Španělsko - nízký komunitní poplatek, blízko pláže, vhodný na pronájem

Torrevieja, Španělsko – ID 13781
Plocha 67 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/4
Moře 1 000 m
Poplatek za služby 624 € za rok
Stav Volné

Nabízíme vám výjimečný apartmán o dispozici 3+kk, situovaný v srdci Torrevieji ve Španělsku. Tento prostorný byt se nachází v prvním podlaží čtyřpatrového cihlového domu, který byl postaven v roce 2001. Celková podlahová plocha činí 67 m², užitná plocha je 58 m². Apartmán je kompletně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování - možnost je od 8. srpna 2024.

K dispozici jsou dvě ložnice, jedna koupelna, plně vybavená kuchyň propojená s obývacím pokojem a balkon o rozloze 4 m², ideální pro relaxaci s výhledem na město. Dům je vybaven výtahem, který zajišťuje pohodlný přístup k apartmánu. Napojení na internet a lokální elektrické topení vám zajistí komfort v jakémkoli ročním období.

Jedinečnou výhodou této nemovitosti je její poloha v centru obce, odkud je snadno dostupná veškerá občanská vybavenost - pošta, síť obchodů a služeb, supermarket. Moře s plážemi je vzdálené pouhých 1000 metrů, což umožňuje rychlý přístup k vodním radovánkám a odpočinku u moře. Pro milovníky sportu je v okolí také možnost golfu.

Tato nemovitost je nabízena pod cenou v okolí, což z ní činí výhodnou investici. Roční poplatek za údržbu činí 624 EUR. Pro zájemce o financování je k dispozici možnost splátek za pomocí HÚ s maximální dobou trvání 30 let a předpokládanou platbou předem ve výši 50 %.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE je zde, aby vám poskytla bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti s cílem, aby vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme zde celoročně a nabízíme komplexní služby od vyřízení dokumentace, přes pronájem, údržbu a případné provedení rekonstrukcí, abychom vám zajistili pohodlné a bezstarostné bydlení.

Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku této skvělé nemovitosti. V Teamu MOJE NEMOVITOST U MOŘE se o vás postaráme od A až do Z. Koupí náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Podlaží
1
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
67 m2
Užitná plocha
58 m2
Balkon
4 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00