Prostorný 3+kk, v nádherném komplexu Cascadas, Ravda

Ravda , Bulharsko – ID 14683
93 500 € ≈ 2 369 758 Kč
Plocha 66 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/5
Moře 350 m
Poplatek za služby 1 200 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi krásný apartmán o dispozici 3+kk v moderním komplexu v klidné části letoviska Ravda, jen 350 metrů od písečné pláže. Tento prostorný byt o celkové ploše 66,5 m² je situován ve druhém patře pětipodlažní budovy a poskytuje ideální podmínky pro komfortní bydlení nebo rekreační pobyty u moře.

Apartmán je ihned k dispozici a je připraven k nastěhování. Nabízí praktické uspořádání: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě samostatné ložnice, koupelnu s toaletou a balkon. Interiér bytu je navržen s důrazem na pohodlí a funkčnost.

Rezidenční komplex, ve kterém se apartmán nachází, je vybaven řadou moderních služeb a vybavení pro své rezidenty. K dispozici je venkovní bazén s lehátky, recepce, restaurace, krásně udržovaná zahrada a 24hodinová ostraha. Díky pečlivé správě a údržbě je komplex v perfektním stavu a zajišťuje vysoký standard bydlení.

V těsné blízkosti komplexu se nachází kompletní občanská vybavenost – obchody, restaurace, školy, školky, zdravotnická zařízení a pošta. Lokalita je skvěle dostupná veřejnou dopravou i silniční infrastrukturou, což zajišťuje rychlé spojení s okolními městy, jako je Slunečné pobřeží nebo historický Nesebar.

Ravda je vyhledávanou destinací nejen pro svou klidnou atmosféru, ale také díky blízkosti rušnějších turistických center. Letovisko je ideální pro celoroční bydlení i letní rekreaci, protože nabízí příjemné prostředí, krásné pláže a bohaté možnosti trávení volného času.

Roční poplatek za údržbu činí 1 200 EUR, což zahrnuje správu a údržbu společných prostor na vysoké úrovni.

Proč investovat do nemovitosti v Ravdě? Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám pomůže najít ideální nemovitost podle vašich představ. Nabízíme kompletní služby spojené s koupí, pronájmem a správou nemovitostí po celém bulharském pobřeží. Jsme místní odborníci a působíme zde celoročně, takže vám můžeme poskytnout veškerou podporu a profesionální servis. S námi se nemusíte obávat složitých procesů spojených s koupí nemovitosti v zahraničí. Koupí nemovitosti náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Podlaží
2
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Plocha
66 m2
Užitná plocha
58.52 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
1 km
Lékař
670 m
Kavárna
340 m
Restaurace
240 m
Bar
450 m
Škola/školka
910 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00