Prostorné studio v Bella Bay Resort Hurghada, prvotřídní poloha, na splátky, Egypt

Hurghada, Egypt – ID 13510
147 520 € ≈ 3 700 539 Kč
Plocha 78 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 1/3
Moře 200 m
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme Vám nový projekt v Egyptě! Prodej na splátky. Zajímavé platební plány.

Bella Bay Resort Hurghada je okázalá plážová destinace, která se nachází podél živé turistické promenády v Hurghadě. S 300 exkluzivními jednotkami rozloženými na 19 000 m2 v našem resortu vytváříme soukromý a intimní zážitek pro všechny naše majitele.

Užijte si řadu prvotřídních zařízení, včetně soukromé pláže, bazénu, aquaparku, komerční zóny, lázní a food courtu. Ať už hledáte odpočinek u moře, vzrušující vodní aktivity nebo luxusní lázeňské procedury, ať už hledáte romantický útěk, rodinnou dovolenou nebo sólo útočiště, Bella Bay Resort je navržen tak, aby vyhovoval všem vašim preferencím.

Konkrétní studio o ploše 78m2 se nachází v prvním podlaží a nabízí výhled na moře.

Ponořte se do dokonalého plážového útočiště v Bella Bay Resort, kde si můžete vychutnat prvotřídní polohu, soukromý přístup na pláž a úchvatný výhled na moře. Zabezpečte si svůj vlastní majetek prostřednictvím zvládnutelných splátek a ponořte se do nádhery pulzující promenády v Hurghadě.

Umístění Bella Bay Resort:

Bella Bay Beach Resort se nachází na rušné turistické promenádě v Hurghadě a nabízí bezpečné a klidné prostředí, které zajišťuje, že všechny vaše potřeby jsou jen co by kamenem dohodil.

Turistická promenáda je pulzující oblastí, která je známá množstvím volnočasových aktivit, díky čemuž je oblíbená mezi místními obyvateli i turisty.

Užijte si blažené dny na sluncem zalité pláži, pohodové vyjížďky na kole s úžasným výhledem na moře a množství obchodů a restaurací.

Od základního vybavení po luxusní vymoženosti, vše, co si přejete, je na dosah – supermarkety, lékárny, banky, školy, tělocvičny, nemocnice a další.

Plážový rezort Bella bay se nachází pouhých 15 minut jízdy od Sahl Hasheesh, 15 minut jízdy od přístavu, 10 minut jízdy od mezinárodního letiště v Hurghadě a 20 minut jízdy od El gouna.

Stavy projektu a možnosti platby:

Chápeme, že každý host má jedinečné preference, a proto nabízíme různé platební plány, aby vyhovovaly vašim potřebám a rozpočtu. Náš projekt je aktuálně z 80 % připraven. Po dokončení budou jednotky dodány v plně dokončeném stavu do dvou let, což vám umožní nastěhovat se a okamžitě si začít užívat luxusní životní styl Bella Bay Resort.

Náš projekt je registrován na základě zelené smlouvy. Zelená smlouva zaručuje nedotknutelnost majetku ze strany státu a potvrzuje, že nemovitost v ní uvedená a její současný vlastník jsou v jednotném státním registru nemovitostí v Egyptě.

*Vybavení a vybavení Bella Bay Resort Hurghada:

• Soukromá písečná pláž

• Bazény

• Vodní park

• Lázně

• Obchodní a prodejní prostory

• Výtahy

• Hotelové apartmány

• Bezpečnost 24/7

• Parkoviště

Investice do Bella Bay:

Při zvažování investice do nemovitosti hrají významnou roli při zajištění vysoké návratnosti dva klíčové faktory: lokalita nemovitosti a její financování. "Bella Bay Beach Resort" představuje přesvědčivou příležitost pro bezpečnou investici na trhu s nemovitostmi v Hurghadě. Vynikající poloha letoviska na turistické promenádě v Hurghadě v kombinaci s jeho působivým vybavením, jako je soukromá pláž, bazény, aquapark, lázně, food court, zeleň a komerční zóna, z něj činí ideální volbu jak pro zhodnocení nemovitosti, tak pro lukrativní. příjmy z pronájmu.

Nabízeníme flexibilního platebního plánu, který vám umožňuje platit za vaši nemovitost po dobu až 4 let, představuje "Bella Bay Beach Resort" atraktivní investiční příležitost. Tento přístup vám umožňuje využívat vysokou návratnost investic přesměrováním finančních prostředků, které by jinak byly vynaloženy na hotely a rekreační pronájmy, do vlastnictví rekreační nemovitosti. Kromě toho může nemovitost sloužit jako aktivum vytvářející příjem prostřednictvím pronájmu po zbytek roku.

Kromě toho, pokud se rozhodnete v nemovitosti bydlet, můžete očekávat zaručený nárůst její hodnoty. Je to dáno vynikající polohou a rozsahem vybavení, které resort nabízí.“

Pro více informací volejte makléře!

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. 

Team MNM

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
1+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
78 m2
Užitná plocha
62 m2
Balkon
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00