Předání projektu konec roku 2024, luxusní, nový 2+kk, La Bella resort

Hurghada , Egypt – ID 14326
65 000 € ≈ 1 633 775 Kč
Plocha 64 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/4
Moře 400 m
Stav Volné
Období Celoroční

Jedinečná nabídka! Projekt bude dokončeny do konce roku 2024!

Tento úžasný a zbrusu nový byt má celkovou plochu 64 m2, nachází se ve čtvrtém patře v novým, luxusním resortu La Bella Resort, u turistické promenády v Hurghadě.

Apartmán se skládá z jedné ložnice, jedné koupelny, otevřené kuchyně, obývacího pokoje a balkonu s výhledem na moře.

Byt je vhodný pro hledače klidu, luxusu, investice a prvotřídní lokality.

Byt bude dodán v kompletně dokončeném stavu s nejkvalitnějšími materiály a má propracovaný moderní design, kde si užijete prostor za každým rohem. S nábytkem a vybavení rádi za perfektní cenu ( cca 4000€) pomůžeme.

Projekt je v závěrečné fázi s 80% dokončením.

Investice do nemovitosti může být lukrativní rozhodnutí, ale klíč k úspěchu spočívá ve výběru správné lokality a financování vaší nemovitosti. La Bella Resort v Hurghadě je bezpečnou investiční možností, která nabízí velký potenciál pro vysoké výnosy. Podívejme se blíže na to, proč:

Za prvé, resort má výhodnou polohu v srdci rušné turistické promenády v Hurghadě. Tato vynikající lokalita nabízí snadný přístup k nepřebernému množství občanské vybavenosti, včetně restaurací, barů, supermarketů, lékáren, bazarů, kaváren, klubů a nákupních center. Se vším, co potřebujete v docházkové vzdálenosti, je La Bella Resort perfektní základnou pro každého, kdo chce investovat do nemovitosti v Hurghadě.

Za druhé, La Bella Resort je jednou z nejvyhledávanějších nemovitostí ve městě a nabízí udržitelné zvýšení cen, které se zaručeně zvýší do konce roku 2024, kdy bude celý projekt předán. Ať už hledáte trvalé bydliště nebo rekreační dům, investice do La Bella Resort je chytrou volbou, která slibuje skvělé výnosy v krátkém čase.

A naposledy, La Bella Resort nabízí služby správy nemovitostí, které vám umožní krátkodobě nebo dlouhodobě pronajmout vaši nemovitost kdekoli na světě. Díky tomu je to bezproblémová investiční možnost, která může generovat stálý tok příjmů, aniž byste museli být fyzicky přítomni ve městě. Stručně řečeno, investice do La Bella Resort je moudrá volba, která nabízí perfektní kombinaci polohy, cenové dostupnosti a potenciálu vysokých výnosů.

Resort La Bella se nachází v jedné z nejlepších lokalit ve městě Hurghada, u turistické promenády v Hurghadě. Hurghada turistická promenáda se širokou škálou restaurací, barů, supermarketů, lékáren, bazarů, kaváren, klubů a nákupních center dělá vše, co kdy budete potřebovat, v docházkové vzdálenosti od místa, kde se nacházíte.

Jen 400 metrů od pláže, 10 minut od Senzo Mall, 10 minut od mezinárodního letiště Hurghada, 5 minut od oblasti Elkawthar, 30 minut od Elgouny a 15 minut od sahl Hasheesh.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
64 m2
Užitná plocha
51 m2
Balkon
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00