Nový apartmán 4+kk s velkou terasou v modernrm komplexu

Villamartin, Španělsko – ID 13550
260 000 € ≈ 6 523 400 Kč
Plocha 79 m2
Dispozice 4+kk
Stav Volné

Představujeme vám skvělou příležitost k investici nebo příjemnému bydlení ve slunném Španělsku, konkrétně ve městě Villamartin v regionu Valencia. Nabízíme novostavbu prostorného apartmánu s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 67,33 m². Byt se nachází v přízemí dvoupodlažního cihlového domu. Máte k dispozici také velkorysou terasu o rozloze 97,85 m², kde si můžete užívat španělské slunce a příjemné večery s přáteli a rodinou.

Moderní novostavba nabízí všechny výhody současného bydlení. Apartmán je vybaven kvalitními materiály a technickými řešeními. Najdete zde plně vybavenou kuchyni, světlý obývací pokoj, tři ložnice a dvě koupelny. Díky parkovacímu stání nebudete mít problém s parkováním vašeho vozu.

Lokalita Villamartin je velmi atraktivní díky své blízkosti ke všem potřebným službám a dopravní dostupnosti. V docházkové vzdálenosti se nachází supermarkety, školy, školky, zdravotnická zařízení a pošta. K dispozici je také výborná MHD, autobusy a dobré napojení na dálnici a silniční síť. Pokud plánujete výlety do okolí, oceníte i blízkost pláže, která je vzdálena jen několik minut jízdy.

Villamartin je známý svými golfovými hřišti a krásným výhledem na Středozemní moře. Je to ideální místo pro milovníky golfu a přírody. Bez ohledu na to, zda hledáte místo pro trvalé bydlení, či jen letní apartmán, tento byt nabízí výbornou kvalitu za rozumnou cenu.

A specialitou této nabídky je, že jako kupující neplatíte žádnou provizi! To znamená, že všechny náklady spojené s obchodem hradí prodávající strana. Nepropásněte šanci pořídit si tento nádherný byt bez dalších nákladů.

Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky. Naše zázemí a zkušenosti vám zajistí hladký průběh nákupu vaší nemovitosti ve Španělsku.

Využijte této jedinečné příležitosti a začněte nový život v krásném přímořském městě Villamartin!

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
79 m2
Užitná plocha
67.33 m2
Terasa
97.85 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00