AKCE do konce srpna! rodinný dům 3+kk s výhledem na moře a v první linií, Achtopol, Bulharsko

Achtopol, Bulharsko – ID 13443
Plocha 348 m2
Dispozice 3+kk
Moře 100 m
Stav Volné
Období Celoroční

Akce do konce srpna! 3 domy za akční cenu! Pro více informací informujte makléře!

Ve výhradním zastoupení developera nabízíme krásné, nové vily v komplexu Sonata, Achtopol, Bulharsko. Všechny domy budou dokončeny dle bulharského standardu.

Developer nabízí různé možnosti dokončovacích prací a nábytku. Na přání zákazníka je může provést za příplatek.

Všechny domy jsou již dokončeny s aktem 16. 

Konkrétní dvoupodlažní dům má rozlohu 3+kk a celkovou plochou 127,11 m2, pozemek má 348 m2. Dispozice konkrétního domu: přízemí-chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, toaleta a prostorná terasa se zahradou, parkovací stání.

první patro: dvě ložnice, dvě koupelny s toaletami a terasa. S nábytkem a vybavením rádi pomůžeme.

Komplex má zavlažovací systém s kapkovou závlahou a postřikovači pro každý dům s individuálními elektronickými programátory. Navíc je zde sonda se systémem vybudovaným po obvodu, který zasahuje ke každému domu, takže vodu lze využít pro účely zavlažování. Závlahovou vodu bude doplňovat i biologická čistírna speciálně vybudovaná pro areál a v současnosti jediná v Achtopolu.

Umístění:

Komplex mořských vil Sonata Sea Villas se nachází v první linii na centrální pláže Achtopolu. Město Achtopol je nejjižnější město na bulharském pobřeží Černého moře. Je umístěn v jihovýchodní části Bulharska, oblast Burgas, 17 km severně od hranice s Tureckem, 77 km jihovýchodně od města Burgas a 14 km z

města Carevo. Město Achtopol se nachází na skalnatém poloostrově na pobřeží Cherno more, na východním úpatí hory Strandža. V blízkosti přírodního parku "Strandja". Zde je nejvíce slunečních dnů ve srovnání s ostatními lokalitami Černého moře a teplota vody je vyšší (asi 25°C.) Pláž Achtopol se nachází v krásné zátoce, obklopené zelenými svahy, pokryté jemným pískem, o délce 2 km a šířce 25 metrů. Komplex Sonata Sea Villas nabízí kombinaci panenské přírody, moře, hory a klidné pláže, a je výjimečným místem k životu a odpočinku rodin, hledajících klid a relax.

Informace o komplexu: Sonata Sea Villas se skládá z 24 samostatných rodinných domů s

pozemky. Domy se nachází na pozemku o celkové výměře 8611 m2, ve kterých je rozmístěno 20 samostatných pozemku a vnitřní ulice. Pozemky mají rozlohu 300 m2 až 573 m2. K dispozici jsou tři typy domů, typ 'A', typ 'B' a typ V, každý se dvěma podlažími, dvěma nebo třemi ložnicemi. Rozložené zastavěné plochy jsou 104,10 m2, 127,11 m2. a 151,12 m2 Domy

typ "A" představuje dva domy umístěné v jednom pozemků, na uzavřeném základě konstrukce. Prostorná zastavěná plocha nezahrnuje prostornou verandu s úžasný výhled na moře. Na pozemku každého domu je k dispozici parkovací stání a dvůr o výměře 178 m2 až 364 m2. Vzhledem k nerovnému terénu je komplex Sonata Sea Villas navržený jako terasa a z každého domu objevíte neuvěřitelné panoramatické výhledy na moře. Moderní architektura, prvotřídní konstrukce, útulné a pohodlné bydlení v krásném prostředí, snadný přístup na pláž, pouhých 100 metrů od centrální pláže města Achtopol.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
348 m2
Pozemek
348 m2
Užitná plocha
127.11 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
127.11 m2
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
170 m
Lékař
290 m
Kavárna
590 m
Restaurace
200 m
Bar
210 m
Škola/školka
210 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00