Neodolatelná vila v Camposolu, Španělsko – Vaše vysněné bydlení od nejdůvěryhodnější firmy!

Camposol, Španělsko – ID 12877
254 995 € ≈ 6 404 199 Kč
Plocha 86 m2
Dispozice 3+kk
Moře 17 000 m
Stav Volné

Jsme přední firma na trhu, nejdůvěryhodnější společnost, která vám představuje výjimečnou nabídku rodinné vily v prosluněném městě Camposol, Španělsko.

Tato samostatně stojící vila o dispozici 3+kk a zastavěné ploše 86 m² se nachází na pozemku o rozloze 600 m². Vila je přízemní, postavena z kvalitních cihel, a je ve velmi dobrém stavu. Nabízí prostorný a světlý obývací pokoj, propojený s moderní kuchyní, která je plně vybavena všemi nezbytnými spotřebiči. Dvě komfortní ložnice poskytují dostatek soukromí a odpočinku pro celou rodinu.

Vila má krásnou terasu, ideální pro venkovní posezení a grilování s přáteli či rodinou. Na pozemku je také dostatek místa pro parkování, což zajišťuje pohodlí a bezpečnost pro vaše vozidla.

Camposol, nacházející se na pobřeží Costa Calida v Murcii, je oblíbeným místem pro klidný a komfortní život. Okolí se pyšní nádhernou přírodou, golfovým hřištěm a veškerou občanskou vybaveností. Blízkost obchodních center, supermarketů, lékařských služeb, restaurací a barů zajišťuje vysokou kvalitu života.

Díky ideální poloze je tato vila nejen perfektním místem pro trvalé bydlení, ale také skvělou investiční příležitostí. Nenechte si ujít šanci vlastnit nemovitost v jednom z nejžádanějších regionů Španělska.

Věříme, že tato nabídka naplní vaše očekávání a poskytne vám ideální domov, o jakém jste vždy snili.

Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a sjednání prohlídky!

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
86 m2
Pozemek
600 m2
Užitná plocha
86 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
86 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00