Nádherný 2+kk s výhledem na moře, první linií, Selena Bay

Hurghada , Egypt – ID 14154
69 500 € ≈ 1 745 493 Kč
Plocha 64 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/5
Moře 100 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento útulný byt je na prodej, má celkovou plochou 64 m2, nachází ve třetím patře v Selena Bay Resort Hurghada.

Byt se skládá z jedné ložnice, jedné koupelny, obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem a krásné terasy. Terasa má úžasný výhled na moře a nemovitost zahrnuje také přístup k bazénu a soukromé pláži, obojí v docházkové vzdálenosti.

Byt je vhodný pro milovníky klidu, luxusu, soukromí a relaxace.

Tento příjemný apartmán je zařízen moderním nábytkem a je vybaven TV, lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou, ohřívačem vody a klimatizací.

Selena Bay nabízí nádherné apartmány a vily s výhledem na magickou modř Rudého moře, nejvyšší komfort a luxus, toto přímořské letovisko dodalo Rudému moři novou značku excelence, spojuje starodávné dědictví a moderní architektonické návrhy, což z něj činí jeden z nejhledanější resorty na pobřeží Rudého moře.

Selena Bay je jedním z nejlepších letovisek na trhu s nemovitostmi v Hurghadě.

Vlastnictvím nemovitosti v zálivu Selena budete mít přístup k různým vybavením a zařízením, abyste si mohli užít pohodlný a zábavný pobyt, jako jsou:

- Bazény

- Bar u bazénu

- Soukromá pláž

- Plážová restaurace

- Kite surfing

- Potápění a šnorchlování

- Jízda na koni

- Akce a svatby

- Amfiteátr

Investice do Selena Bay:

Nejdůležitějšími faktory při investicích do nemovitostí a vysoké návratnosti investic jsou lokalita a financování vaší nemovitosti.

Vlastnit nemovitost připravenou k nastěhování v Selena Bay „jednom z nejžádanějších a pronajímatelných letovisek ve městě“ je perfektní volbou, můžete se buď nastěhovat do bytu s garantovaným zvýšením jeho hodnoty, nebo jej použít jako příjem- produkovat investici tím, že ji pronajmete s garantovanou vysokou sazbou nájemného, která ročně přináší vysoké procento její hodnoty.

Nemovitosti Selena Bay jsou na vrcholu seznamu nejstabilnějších investic na trhu s nemovitostmi v Hurghadě, správa Selena Bay nabízí majitelům služby pronájmu nemovitostí, které vám zajistí bezproblémový a zaručený příjem z vaší nemovitosti.

Umístění:

Selena Bay je jen 5 minut od El Gouna, 15 minut od mezinárodního letiště Hurghada a 20 minut od centra Hurghady a turistické promenády v Hurghadě.

Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
64 m2
Užitná plocha
50 m2
Terasa
Ano
Bazén
4 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00