Luxusní Vila v Limassolu s bazénem a výhledem na moře

Limassol , Kypr – ID 13452
779 000 € ≈ 19 560 690 Kč
Plocha 112 m2
Dispozice 3+kk
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflaci ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě , jsme zástupci developera na Českém trhu a u nás neplatíte žádnou provizi.

Vítejte v Melrose Villas v Limassolu. Navrženo s ohledem na vaši pohodu, Melrose Villas slibuje jedinečný zážitek a zvýšenou kvalitu života po celou dobu vašeho rezidenčního pobytu. Melrose Villas je nejnovější luxusní projekt s výhledem na moře pro ty, kteří uvažují o koupi nemovitosti v Limassolu. Nabízí 14 elegantních, dokonale navržených domů s vynikajícími interiéry. Váš výběr se příjemně liší od malých řadových domů s 3 ložnicemi až po velké luxusní vily se 6-7 ložnicemi s jedinečnými výhledy. Rozloha rezidencí se pohybuje od 183 do 560 m². Každá ložnice má vlastní koupelnu. Parkovací místa pojmou od 2 do 4 aut. Domy mají moderní úpravy z ekologických materiálů a za interiérovým designem vil stojí slavní designéři. Všechny nemovitosti mají vestavěný nábytek a dokončovací prvky. Pro maximální pohodlí je v suterénu další volná plocha, kterou můžete využít k zařízení kina nebo posilovny.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
112 m2
Pozemek
150 m2
Užitná plocha
112 m2
Terasa
35 m2
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
147 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00