Luxusní byt 3+kk v moderním rezidenčním komplexu v blízkosti golfového hřiště.

Villamartin, Španělsko – ID 13760
222 000 € ≈ 5 561 100 Kč
Plocha 72 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/4
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Představujeme Vám nový komplex, nacházející se v blízkosti dvou nejznámějších golfových klubů v oblasti a v těsné blízkosti všech služeb, nákupních center, rekreačních a zdravotních středisek, stejně jako pouhý krok od pláže a 1 hodinu od mezinárodního letiště Alicante.

Komplex zahrnuje 112 velmi útulných bytů se dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami s velkou terasou. Byty jsou velmi dobře orientované, přijímají světlo a teplo od slunce po celý rok.

Tento vynikající apartmán se nachází v prvním patře a má 2 ložnice, 3 koupelny a prostorný balkon o rozloze 11 metrů čtverečních.

Pro obyvatele komplexu je k dispozici:

- společný bazén

- vířivka

- parkovací místa

- velké zelené plochy

- dětské hřiště 

- posilovna

Budova má železobetonovou konstrukci a fasádu postavenou s dvojitým stěnovým systémem, odděleným 6 cm polyethylenovými deskami. Vnější tesařské konstrukce jsou z PVC (barva 7016 nebo podobná) s okny s dvojitým zasklením (typ "Climalit").

V každé místnosti jsou k dispozici úložné prostory a terasy jsou vybaveny skleněným zábradlím. Je připravena předinstalace pro zapojení klimatizace a instalovány jsou elektrické žaluzie.

Kuchyně je vybavena vysokými a nízkými kuchyňskými skříňkami lakovanými v bílé barvě (čeká se na výběr) a pracovní deskou z křemene ("Silestone" nebo podobná) také v bílé barvě (na výběr). Součástí je kuchyňský dřez s baterií a aerotermální systém pro přípravu teplé vody s bojlerem o objemu 110 litrů.

V koupelnách jsou sprchové vaničky z pryskyřice, skleněné ochranné zástěny proti vodě a vestavěné baterie a sprchy. K dispozici jsou také vestavěná závěsná porcelánová umyvadla se zrcadlem, skříňkou a baterií.

Podlahy jsou pokryty porcelánovou kameninovou podlahou v barvě imitace dřeva nebo mramoru, která bude určena. Obklady v kuchyni a koupelně jsou v bílé barvě.

Je Villamartin dobrým místem pro život?

Villamartin je považován za žádané místo k životu z mnoha důvodů, z nichž mnohé prozkoumáme níže. Středomořské klima, krásné pláže v okolí, golfová hřiště a řada rekreačních zařízení lákají jak důchodce, tak mladé rodiny.

Oblast má dobře rozvinutou infrastrukturu se snadnou dostupností nákupních center, restaurací a zdravotnických služeb. Bezpečnost a relativně nízké životní náklady ve srovnání s jinými evropskými destinacemi dále zvyšují jeho atraktivitu.

Golfová hřiště a sportovní aktivity Villamartin se může pochlubit jedním z nejlepších golfových hřišť v regionu, které přitahuje hráče z celého světa. Kromě golfu nabízí oblast také mnoho dalších sportovních aktivit, jako je tenis, jízda na kole nebo vodní sporty na nedalekých plážích.

V srdci Villamartinu se nachází rušné náměstí, známé jako Villamartin Plaza, kde najdete širokou škálu restaurací, barů, obchodů a kaváren. Toto místo je ideální pro večerní procházky a užívání si místní gastronomie.

Villamartin je jen krátkou jízdou od nádherných pláží Orihuela Costa, včetně pláží La Zenia, Cabo Roig a Playa Flamenca. Tyto pláže jsou známé svými čistými vodami, zlatým pískem a vynikajícími podmínkami pro koupání a slunění.

Oblast nabízí vynikající infrastrukturu s mezinárodními školami, zdravotnickými zařízeními a nákupními centry, což z ní činí ideální místo pro trvalé bydlení i rekreaci. Villamartin je také dobře propojena s okolními městy a mezinárodními letišti, což usnadňuje cestování.

Villamartin je synonymem luxusu, komfortu a kvalitního života. Díky své poloze, vybavenosti a přírodní kráse je to místo, které si zamilují nejen golfisté, ale všichni, kdo hledají vysokou kvalitu života na slunném pobřeží Španělska.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
72 m2
Užitná plocha
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00