Luxusní byt 3+kk v moderním rezidenčním komplexu v blízkosti golfového hřiště.

Villamartin, Španělsko – ID 13757
228 000 € ≈ 5 730 780 Kč
Plocha 72 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/4
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Představujeme Vám k prodeji nádherný apartmán o dispozici 3+kk v exkluzivním novém projektu ve Villamartinu, Costa Blanka, Španělsko. Tento apartmán o celkové podlahové ploše 72,95 m² a užitné ploše 62 m² nabízí moderní a komfortní bydlení, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Apartmán je ve fázi hrubé stavby a kolaudace je plánována na rok 2024.

Nachází se v prvním podlaží z celkových čtyř pater a disponuje prostorným balkonem o rozloze 11,9 m², ideálním místem pro relaxaci a trávení volného času. K apartmánu náleží parkovací stání, což zajišťuje pohodlné parkování pro Vás nebo Vaše hosty.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost jako školy, školky, zdravotnická zařízení, poštu a supermarkety, vše v dosahu. Poloha apartmánu je skvěle dostupná díky dobré síti MHD, autobusových spojů a silniční dopravě. Milovníci koupání a golfu jistě ocení blízkost pláží a golfových hřišť.

Tento nový projekt poskytuje výjimečnou příležitost k investici do kvalitního bydlení nebo rekreační nemovitosti s celoročním využitím. Kupující neplatí provizi a naše společnost se postará o veškeré poprodejní služby na místě, aby byl Váš nový domov připraven přesně podle Vašich představ.

Neváhejte a využijte této výjimečné nabídky! Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku již dnes.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu ve Španělsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
1
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
72 m2
Užitná plocha
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00