Luxusní byt 3+kk v moderním rezidenčním komplexu v blízkosti golfového hřiště.

Villamartin, Španělsko – ID 13756
220 000 € ≈ 5 506 600 Kč
Plocha 72 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/4
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Představujeme vám skvělý projekt ve výstavbě v oblíbené lokalitě Villamartin na Costa Blanca. Nabízíme apartmán o dispozici 3+kk a celkové podlahové ploše 72,95 m². Užitná plocha činí 62 m² a budete mít k dispozici prostorný balkon o ploše 11,9 m², ideální pro relaxaci a venkovní posezení.

Neplatíte provizi.

Tato moderní jednotka bude mít výbornou polohu ve 2. podlaží ze 4 celkových pater budovy. Součástí apartmánu bude také parkovací stání, což zajišťuje pohodlí a bezpečí pro váš vůz.

Nemovitost se nachází ve výstavbě a její kolaudace je plánována na rok 2024. Po dokončení bude okamžitě k dispozici. Veškeré potřebné telekomunikační vybavení, včetně internetu, bude samozřejmě k dispozici.

Villamartin je lokalita známá svou výbornou občanskou vybaveností: v blízkém okolí najdete školy, školky, zdravotnická zařízení, poštu a supermarkety. Dopravu zajišťuje MHD, autobusová doprava a silniční spojení.

Villamartin je také ideálním místem pro milovníky golfu a plavání. Slunné pobřeží a řada golfových hřišť v okolí zajišťují, že zde vždy najdete něco zajímavého při relaxaci či aktivním odpočinku.

Pokud hledáte kombinaci moderního bydlení, výhodné lokality a excelentní občanské vybavenosti, pak je tato nemovitost právě pro vás. Celoroční využití zajistí, že si budete moci užívat všechny benefity této nádherné oblasti po celý rok.

Neváhejte a zarezervujte si své místo v této žádané novostavbě již nyní!

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
72 m2
Užitná plocha
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00