Luxusní apartmány na Mallorce v blízkosti krásných pláží a golfového hřiště. Poslední fáze prodeje!

Mallorca, Španělsko – ID 14505

Nové byty na prodej v skvělém komplexu na Mallorce

Poslední fáze prodeje!

Nezmeškejte příležitost pořídit si apartmán v jednom z nejkrásnějších koutů Mallorky.

Tento jedinečný developerský projekt nabízí moderní apartmány 3+kko rozloze 61,35 m² ve středomořském stylu, kde dominuje bílá barva a každý detail byl navržen s ohledem na vysoké standardy kvality. Komplex se nachází uprostřed rozsáhlých zahrad s typickou místní flórou, dvěma velkými bazény a s vynikajícím přístupem ke slunnému klimatu Mallorky.

Apartmány jsou různě orientovány, takže si můžete vybrat ten pravý podle svých představ. Každý byt nabízí obývací pokoj s kuchyní, 2 ložnice, 2 koupelny a prostorné terasy s krásnými výhledy na upravené zahrady, bazény a okolní krajinu. Apartmány v přízemí mají navíc vlastní terasu 17,25 m2 soukromou zahradu o rozloze 79,84 m², ideální pro odpočinek a relaxaci.Ostatní apartmány mají velké terasy 17,25 m2, které umožňují plně si vychutnat středomořské klima.

Kvalitní vybavení a moderní technologie zajišťují komfortní bydlení: klimatizace, aerotermie, dvojitá okna a úsporné LED osvětlení. Ke každému apartmánu náleží venkovní parkovací stání, sklad, přístup k výtahu a společným bazénům.

Ceny od 355.000 €.

Dokončení projektu:

  • Fáze I a II: Prodáno
  • Fáze III: Blok 7 & 8 – Prodáno
  • Fáze IV: Blok 3 & 4 – Září 2025

Lokalita: Komplex se nachází v malebném letovisku s krásnými plážemi a zátokami. V blízkosti je jachtařský klub a známé 18jamkové golfové hřiště. Tato oblast je ideální destinací jak pro rodinnou dovolenou, tak pro klidné a luxusní bydlení na Mallorce. Nabízí také bohaté možnosti pro milovníky vodních sportů a golfu, které uspokojí i ty nejnáročnější hráče.

Vzdálenosti:

  • 55 km od letiště Palma
  • 1 km od pláže

Mallorca je nejen rájem pro milovníky pláží a golfu, ale i místem, které si zachovalo svou tradiční středomořskou atmosféru. Čisté pláže s jemným pískem, nádherné zátoky s křišťálově čistou vodou a rozmanitá příroda činí tento ostrov výjimečným místem pro život nebo rekreaci. Jen pár kroků od komplexu se nacházejí útulné restaurace, bary a butiky, které dodávají této oblasti neopakovatelný šarm.

Výhody nákupu nemovitosti ve Španělsku:
Investice do nemovitosti na Mallorce vám poskytuje nejen skvělé místo pro odpočinek, ale také výhodné daňové podmínky pro zahraniční investory. Španělsko je atraktivní zemí pro dlouhodobé investice, zejména na tak oblíbeném ostrově, jako je Mallorca, kde hodnota nemovitostí stále roste. Získání rezidenčního pobytu ve Španělsku je navíc poměrně jednoduché, což nabízí další výhody pro ty, kdo plánují trávit více času v této středomořské perle.

Jsme připraveni vám pomoci se všemi kroky při koupi vašeho vysněného apartmánu. Neváhejte nás kontaktovat – rádi vám poskytneme veškeré informace a poradíme při výběru nemovitosti, která bude přesně vyhovovat vašim potřebám.

Těšíme se na vaši zprávu!

Bazén
Bazén

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00