Luxusní apartmán 3+kk se střešní terasou a s úchvatným výhledem na moře.

Limassol, Kypr – ID 13481
478 000 € ≈ 11 964 340 Kč
Plocha 172 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 2 000 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflaci ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě , jsme zástupci developera na Českém trhu a u nás neplatíte žádnou provizi.

Projekt nabízí osm exkluzivních bytů v Germasogeii v Limassolu. Byty mají stropy 2,9 metru, kvalitní podlahy, italskou keramickou dlažbu ve světlých barvách. To vše vytváří pocit prostorného luxusu. Na každém patře budovy se nacházejí zelené plochy, které jsou pro obyvatele přírodní oázou. Kromě toho je v přízemí pro pohodlí obyvatel k dispozici parkoviště. Dům se nachází necelý 1 km od hlavní ulice Germasogeia a nabízí obyvatelům snadný přístup k různým zařízením občanské vybavenosti, jako jsou supermarkety, kavárny, restaurace a obchody, a poskytuje tak pohodlí a komfort.

Oblast Columbia v kyperském Limassolu je považována za prestižní rezidenční oblast s výbornou dostupností infrastruktury, občanské vybavenosti a dálnice. Oblast se nachází necelých 6 km od centra Limassolu a pouhé 2 km od pláže oceněné Modrou vlajkou a nabízí obyvatelům přístup ke všemu, co Limassol nabízí, ať už autem nebo pěšky. Díky luxusní rezidenční zástavbě a trvale vysokým výnosům z pronájmu představuje Columbia atraktivní investiční příležitost na prosperujícím trhu s nemovitostmi v Limassolu.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
172 m2
Užitná plocha
78 m2
Terasa
59 m2
Balkon
17 m2
Parkování
Ano
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00