Luxusní 2+kk v blízkosti moře za skvělou cenu

Limassol, Kypr – ID 13472
237 000 € ≈ 5 942 775 Kč
Plocha 61 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 2 000 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflaci ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě , jsme zástupci developera na Českém trhu a u nás neplatíte žádnou provizi.

Projekt nabízí osm exkluzivních bytů v Germasogeia, Limassol, které se nacházejí nad vyhledávanou oblastí. Apartmány se mohou pochlubit 2,9 m vysokými stropy, dřevěnou podlahou, italskými keramickými obklady a ostrým nátěrem, který umocňuje pocit prostorného luxusu. Budova zahrnuje zelené plochy na každém patře, které obyvatelům poskytují přirozené oázy. Pro pohodlí rezidentů je navíc k dispozici parkování v přízemí.

Nachází se méně než 1 km od hlavní ulice Germasogeia a obyvatelé mají snadný přístup k různým zařízením, jako jsou supermarkety, kavárny, restaurace a obchody, které nabízejí pohodlí a komfort.

Oblast Columbia v Limassolu na Kypru je považována za prestižní rezidenční čtvrť se skvělým přístupem k zařízením, občanské vybavenosti a dálnici. Nachází se méně než 6 km od centra města Limassol a pouhé 2 km od pláže s modrou vlajkou. Lokalita nabízí obyvatelům přístup ke všemu, co Limassol nabízí, autem nebo pěšky. Díky luxusním rezidenčním projektům a pokračujícím silným výnosům z pronájmu představuje Columbia atraktivní investiční příležitost na prosperujícím trhu s nemovitostmi v Limassolu.

Dodání: červen 2026

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
61 m2
Užitná plocha
44 m2
Balkon
17 m2
Parkování
Ano
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00