Luxusní 2+kk s venkovním bazénem za skvělou cenu

Limassol, Kypr – ID 13474
285 000 € ≈ 7 146 375 Kč
Plocha 73 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/4
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflaci ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě , jsme zástupci developera na Českém trhu a u nás neplatíte žádnou provizi.

Ohromující nová soukromá nemovitost apartmánových rezidencí, nabízející moderní a skutečně luxusní prostředí, se nachází v exkluzivní oblasti Columbia v Limassolu, v srdci nejkosmopolitnější destinace Kypru. Tato rezidence je navržena tak, aby se cítili součástí pulzujícího centra města, ale s ohledem na maximální soukromí, a nabízí skutečně moderní prostředí obklopené klidnými upravenými zahradami, relaxačními prostory a venkovním bazénem.

Pulzující tep města Limassol ve východním Středomoří z něj učinil hotspot pro investory do nemovitostí. Tato rezidence kombinuje nejmodernější architekturu s inovativním designem, uměleckým, moderním stylem a bezkonkurenčním luxusem. Klidné útočiště v samém srdci města, postavené a navržené pro jednotlivce, kteří chtějí spojit luxusní životní styl a městský život.

Prostorný a mimořádně funkční obytný prostor pro lepší kvalitu života. Otevřený obývací pokoj a jídelna poskytují dokonalý zážitek s rodinou a pro vaše společenské večery.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Podlaží
1
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
73 m2
Užitná plocha
54 m2
Balkon
14 m2
Garáž
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00