Luxusně zařízený mezonet 3+kk s krbem, Bansko

Bansko, Bulharsko – ID 13955
140 000 € ≈ 3 512 600 Kč
Plocha 115 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 4/6
Sjezdovka 1 200 m
Poplatek za služby 5 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám luxusně zařízený mezonet 3+kk, o celkové ploše 115m2 v komplexu Saint John Park. Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží a sestává z:

v první úrovni- prostorného obývacího pokoje s krbem a plně vybaveným kuchyňským koutem, Z obývacího pokoje je vstup na dvě prostorné terasy, ze kterých jsou jedinečné výhledy na celé město a hory. Na stejné úrovni je koupelna s toaletou, samostatný pokoj předělaný na kancelář také s prostornou vlastni terasou, komora. Prostor mezi dvěma patry byl využit a přeměněn na samostatný pokoj s postelí a pracovním koutem. Ve druhé úrovni je podesta, ze které se vstupuje do ložnice a koupelny s toaletou, šatna.

Komplex se nachází ve východní části lyžařského střediska Bansko a je umístěn tak, že ze všech stran je úžasný výhled na hory Pirin a Rila .

Nedaleko se nachází hotel "Saint John Hill" s celoročním SPA centrem, bazénem a restaurací. Areál leží na hranici národního parku Pirin, přehrada Krinets s vyhlášenou restaurací je vzdálena pouhých 5 minut, od výchozí stanice lanovky a nákupních ulic je areál vzdálen pouhých 15 minut chůze.

Poplatek za údržbu činí 5€/m2 ročně.

Skvělá investice do bytu, který můžete využívat k trvalému bydlení nebo úspěšně pronajímat!

Bansko je oblíbenou destinací, protože je blízko Řecka - pouhých 140 km od Egejského moře. 6 km od Banska jsou horké minerální prameny.

Zimní turistika

Podle evropského průzkumu lyžařských středisek v Evropě patří Bansko mezi nejoblíbenější střediska. Střediska jsou řazena do šesti kategorií podle délky sjezdovek. Se sjezdovkami od 51 do 100 km je Bansko na prvním místě! Jedná se o nejlevnější středisko v této kategorii zkoumaných středisek. 75 km profesionálně připravené a spolehlivě zajištěné sjezdovky, dobrá lyžařská škola a lyžárna, které jsou k dispozici lyžařům a snowboardistům.

27 km moderní vysokokapacitní vleky přepravují hosty rychle a pohodlně na sjezdovky, které jsou perfektně připraveny s bezvadně fungujícím zařízením.

Lyžařský areál má celkem 17 značených tratí o celkové délce 65 km, z toho 9 km jsou lyžařské silnice. Bansko nabízí jedinečnou příležitost na 16 km souvislý sestup. Posledních 7 km ze sjezdovky, která spojuje lyžařské středisko s městem Bansko jsou vybaveny 40 děly pro umělé zasněžování a osvětlením pro noční lyžování.

Celkový počet vleků je 23 - sedm míst k sezení, z toho dva nové, 6 výtahů a deset dětských vleků. K dispozici jsou nové dětské výtahy a školka.

Podlaží
4
Počet podlaží
6
Dispozice
3+kk
Plocha
115 m2
Užitná plocha
101.2 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Obchod
560 m
Lékař
1 km
Kavárna
950 m
Restaurace
70 m
Bar
760 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00