Krásný apartmán 2+kk, v žádané lokalitě, komplex Polar Star, Bulharsko

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14433
111 500 € ≈ 2 800 323 Kč
Plocha 48 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/7
Moře 300 m
Poplatek za služby 12 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme krásný byt 2+kk v oblíbeném komplexu Polar Star, Sveti Vlas, Bulharsko

V exkluzivní nabídce máme moderní byt 2+kk o celkové podlahové ploše 48 m², z toho užitná plocha je 42,24 m², ve velmi žádaném komplexu Polar Star ve městě Sveti Vlas, v okrese Burgas, Bulharsko. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v přízemí sedmipatrového cihlového domu.

Byt je ve výborném stavu a je kompletně vybaven moderním a vkusným nábytkem. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, útulnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon, který nabízí příjemné posezení a výhled do okolí.

Vybavení komplexu Polar Star:

Recepce a 24hodinová bezpečnostní služba

Upravené zelené plochy a zahrady

Bazén s možností využití pro všechny obyvatele komplexu

Blízká dostupnost k místním restauracím, obchodům a službám

Tento byt se nachází pouhých 300 metrů od nádherného písečného pobřeží, což zajišťuje rychlý a snadný přístup ke koupání a plážovým aktivitám. Sveti Vlas je známý svými čistými plážemi, výborným klimatem a skvělými podmínkami jak pro letní dovolenou, tak pro celoroční bydlení.

Občanská vybavenost v okolí: Město Sveti Vlas poskytuje plnou občanskou vybavenost – v blízkosti bytu najdete školu, školku, zdravotnická zařízení, poštu, supermarkety, obchody a další služby. Místní doprava je velmi dobře dostupná: městská hromadná doprava, autobusy i snadný přístup na hlavní silniční tahy.

Byt je napojen na veřejnou kanalizaci, má standardní elektrické napětí 230V a topení je zajištěno lokálními elektrickými prostředky. Poplatek za údržbu činí 12 EUR za m² ročně, což je přiměřená částka za veškeré výhody a služby komplexu.

Byt je k dispozici ihned, takže jej můžete začít využívat okamžitě, ať už jako investici, rekreační nemovitost nebo místo pro trvalé bydlení.

Proč investovat do nemovitosti u moře od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Naše realitní kancelář se specializuje na kvalitní a ověřené nemovitosti na bulharském pobřeží Černého moře. Pomůžeme Vám s koupí, pronájmem i správou nemovitosti v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Pomorie a dalších. Jsme místní odborníci a poskytujeme kompletní servis včetně poprodejní podpory.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a sjednání prohlídky! Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit nemovitost v jedné z nejžádanějších lokalit bulharského pobřeží.

Podlaží
1
Počet podlaží
7
Dispozice
2+kk
Plocha
48 m2
Užitná plocha
42.24 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00