Kompletně vybavený, nádherný townhouse s výhledem na moře v Byala, parkovací stání v ceně

Byala, Bulharsko – ID 14128
120 000 € ≈ 3 013 800 Kč
Plocha 92 m2
Dispozice 3+kk
Moře 450 m
Poplatek za služby 500 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Top cena! Nabízíme k prodeji moderní dvoupatrový řadový dům, který se nachází v malebném přímořském městečku Byala, pouhých 450 metrů od krásné písečné pláže. Tento stylový dům o celkové ploše 92 m² nabízí pohodlné a promyšlené dispoziční řešení, které zaručuje komfortní bydlení jak pro rodinnou dovolenou, tak pro trvalý pobyt.

Přízemí: Komfort a Relaxace:

Vstupní hala s praktickou nikou pro pračku a bojler zajišťuje pohodlný přístup k domácím spotřebičům. Prostorný obývací pokoj je propojen s moderní kuchyní a jídelnou, což vytváří ideální prostor pro rodinné chvíle i setkání s přáteli. Z obývacího pokoje je přímý vstup na soukromý oplocený dvůr s verandou, zelenými plochami. Přízemí dále doplňuje koupelna se sprchovým koutem.

První Patro: Klidné Zázemí a Výhled na Moře:

V prvním patře vás přivítá světlá chodba, která vede do dvou útulných ložnic. Hlavní ložnice nabízí přístup na balkon, odkud si můžete vychutnat nádherný výhled na moře. K dispozici je také prostorná koupelna s vanou a oknem, která zajišťuje dostatek přirozeného světla.

Výjimečné Zázemí a Služby:

Dům je součástí exkluzivního komplexu pouhých pěti řadových domů, z nichž každý má vlastní individuální přístup z ulice. K domu náleží soukromý dvůr o ploše 50 m², který poskytuje dostatek prostoru pro venkovní aktivity a relaxaci. Pro majitele je k dispozici oplocený rekreační areál s třemi bazény pro dospělé a děti, lehátky a slunečníky. Roční poplatek za využívání tohoto areálu činí 150 eur. K domů patří i parkovací stání.

Perfektní Místo pro Život i Rekreaci:

Dům byl zkolaudován v roce 2015 a je plně zařízený a vybavený, připravený k okamžitému nastěhování. Roční poplatek za údržbu společných prostor a péči o sadové úpravy činí 500 eur.

Byala je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení v příjemném prostředí, jen kousek od moře.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto nádherného domu!

Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
92 m2
Pozemek
100 m2
Užitná plocha
92 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
92 m2
Parkování
Ano
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00