Kompletně vybavený 1+kk v Florenza khamsin

Hurghada , Egypt – ID 13393
55 000 € ≈ 1 376 650 Kč
Plocha 41 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 3/4
Moře 100 m
Stav Volné
Období Celoroční

Toto super luxusní studio má 41,5 m2, nachází se ve třetím podlaží v letovisku Florenza khamsin ve čtvrti Arábie. Byt má manželskou postel, hodně úložných prostoru, skříň, pohovku, kuchyňskou linku a balkon s výhledem na zahradu a území komplexu. Byt je plně zařízený novým moderním nábytkem a je vybavený novými spotřebiči (ohřívače vody, pračka a klimatizace). Kuchyně má skříňky, mramorové desky, spodní dřez, elektrický sporák a mikrovlnnou troubu.

Florenza Khamsin Resort je jedním z nejžádanějších letovisek na trhu s nemovitostmi v Hurghadě; je to destinace pro ty, kteří hledají maximální luxus, relaxaci, pohodlí, soukromí a pohodu.

O zařízeních a službách Florenzy Khamsin:

- Lehátka a slunečníky u bazénu a zahrady

- Bar u bazénu

- Bezdrátový internet, TV připojení a mezinárodní satelitní příjem

- Bezpečnost 24 hodin / 7 dní

- Vrátní a recepce

- Výtahy

- Parkování

- Síť obchodu a služeb

- Kancelář mezinárodního prodeje, pronájmu a rezidentních služeb

- Úklidová služba

- Tým údržby

- Denní servis a péče o bazén

- Prádelna

- Denní doručovací služba

- Limuzína a vyzvednutí na letišti

- LÉKÁRNA

- Restaurace a bary

- Trhy a butiky

- Výletní centrum

- Různé obchody a potápěčské a sportovní centrum

- Kadeřnický a kosmetický salon

- Wellness a sportovní klub s posilovnou, saunou a jacuzzi.

O letovisku Florenza khamsin:

Letovisko Florenza Khamsin má svůj název podle slavného saharského větru, který vane přes poušť padesát dní v roce, a krásné květiny, která rozkvete, když vítr utichne.

Florenza Khamsin Resort, exkluzivní realitní developerská společnost nabízející výběr luxusních nových studií a apartmánů u vody nacházející se v oblíbené čtvrti Arabia v Hurghadě, pouhých pět minut od úžasného „New Marina Boulevard“ a rušného turistického místa „Sheraton Road“, je také v docházkové vzdálenosti od různých obchodů, restaurací, supermarketů, lékáren a barů.

Florenza Khamsin jsou v podstatě dvě letoviska v jednom, oddělená silnicí; První fází je rezidenční fáze s nádherným velkorysým bazénem a zelení, kde druhou fází je luxusní hotel přímo na pláži. Byt se nachází v druhé fázi, přímo na pláži.

Florenza Khamsin je vynikající volbou jak pro kupující rekreačních domů, tak pro investory; Kupci rekreačních domů si letovisko zamilují, protože je jen 5 minut od pulzujícího srdce města Hurghada; Investoři budou milovat skutečnost, že Florenza Khamsin nabízí program pronájmu s vysokou návratností.

Florenza Khamsin leží přímo v centru čtvrti Arábie v Hurghadě, která obsahuje mnoho z nejoblíbenějších hotelů v Hurghadě, jako jsou resorty Grand Azur, Arabia a El Palacio, a těží z toho, že je tišší než hlavní turistická centra a zároveň poskytuje vynikající výhled na moře.

Všechna zábavní zařízení, obchody, nemocnice, školy a restaurace v centru Hurghady jsou méně než pět minut od letoviska, včetně nového módního přístavu Hurghada, který nabízí řadu luxusních obchodů a restaurací.

Florenza Khamsin je jen deset minut od mezinárodního letiště Hurghada, patnáct minut od turistické promenády Hurghada, dvacet minut od El Gouna a třicet minut od Sahl Hasheesh.

Potápěči ocení skutečnost, že mnohé z nejoblíbenějších doků pro potápěčské lodě jsou v docházkové vzdálenosti od Florenzy Khamsin. Historický rybí trh v Hurghadě, loděnice a trajekt do Sharm el-Sheikhu jsou také v docházkové vzdálenosti.

Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
41 m2
Užitná plocha
33.2 m2
Balkon
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00