Ideální investice ve Španělsku. Plně zařízený dům v Camposol

Camposol, Španělsko – ID 12886
88 500 € ≈ 2 225 333 Kč
Plocha 60 m2
Dispozice 3+kk
Moře 30 000 m
Stav Volné

Představujeme vám řadový dům 3+kk v Camposol, Španělsko. Tento dům o zastavěné ploše 60 m² nabízí 2 ložnice, 1 zmodernizovanou koupelnu a mnoho dalších skvělých vlastností. Jihozápadní orientace zajišťuje dostatek slunečního světla po celý den. Užijte si krásný výhled na hory ze své soukromé střešní terasy. Dům má také boční zahradu s prostorem pro instalaci malého soukromého bazénu.

Dům je plně zařízený s vybavenou kuchyní. K dispozici je také podsklepení, které poskytuje dostatek úložného prostoru. Dům je vybaven mřížemi a sítěmi proti hmyzu pro větší bezpečnost a pohodlí.

V blízkosti se nachází golfové hřiště, které je ideální pro milovníky golfu a nabízí skvělou příležitost k relaxaci a sportovnímu vyžití v nádherném prostředí.

Camposol se nachází přibližně 15 km od pobřeží, což je asi 15-20 minut jízdy autem k nejbližším plážím u města Mazarrón na Costa Cálida.

Camposol je oblíbená rezidenční oblast v obci Mazarrón v regionu Murcia, Španělsko. Je známá svým klidným prostředím a krásnou krajinou, což z ní činí skvělé místo k trvalému bydlení i rekreaci. Region má více než 300 slunečných dní ročně, což je ideální pro venkovní aktivity jako golf, pěší turistiku a objevování nedalekých pláží Costa Cálida.

Mazarrón je živé město s bohatou historií, vynikajícími službami a mezinárodní komunitou. Město je známé svým krásným pobřežím s písečnými plážemi a křišťálově čistou vodou. V okolí se nacházejí přírodní parky a historické památky. Mezinárodní letiště Murcia je nedaleko, což činí Camposol snadno dostupným z hlavních evropských měst.

Tento dům je skvělou investiční příležitostí díky své poloze, výhodné ceně a potenciálu růstu hodnoty. Ideální jako trvalé bydlení, rekreační dům nebo investice do pronájmu.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
60 m2
Pozemek
80 m2
Užitná plocha
60 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
60 m2
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00