Hezký 4+kk s bazénem v moderním rezidenčním komplexu na pobřeží Costa Blanky

Costa Blanka, Španělsko – ID 14088
236 000 € ≈ 5 934 220 Kč
Plocha 96 m2
Dispozice 4+kk
Moře 2 000 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Prodej moderního bytu 4+kk s přímým výhledem na moře v Alicante na pobřeží Costa Blanca, Španělsko. Nabízíme k prodeji krásný byt o rozloze 96,96 m² s celkovou obytnou plochou 82,40 m², který se nachází v přízemí dvoupatrové budovy v oblíbené lokalitě Alicante, pouhých 2000 metrů od nádherné pláže. Tento apartmán nabízí neuvěřitelnou kombinaci vynikající polohy a luxusního bydlení.

Apartmán bude dokončen v roce 2025 a je perfektní volbou jak pro trvalé bydlení, tak i rekreační pobyty či jako investiční nemovitost. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice, koupelnu a velkou terasu o rozloze 28,25 m² s fascinujícím výhledem na moře – ideální místo pro relaxaci a vychutnání si španělského slunce.

Byt je částečně vybaven moderními technologiemi, včetně telefonní a internetové přípojky, a k dispozici je vlastní parkovací místo přímo u objektu. Klidná lokalita v Alicante, kombinovaná s blízkostí pláže, poskytuje klid a pohodu, zároveň jste ale v blízkosti centra města a jeho veškerých služeb.

Milovníci golfu si zde přijdou na své, protože apartmán se nachází v blízkosti několika prestižních golfových hřišť. Tento region je vyhlášený svými skvěle udržovanými golfovými areály, kde si můžete užít hru po celý rok díky příjemnému středomořskému klimatu. Pro vášnivé golfisty je tato lokalita doslova rájem!

Komplex zahrnuje společný bazén, ideální pro osvěžení v horkých letních dnech. V okolí najdete bohatou občanskou vybavenost, sportovní zařízení a výbornou dopravní dostupnost.

Díky své výjimečné poloze u moře a blízkosti golfových hřišť je tento byt ideální nejen pro osobní potřebu, ale také jako skvělá investiční příležitost.

Pokud hledáte nemovitost s fantastickou dostupností k moři a rádi byste si užívali život v krásném prostředí Costa Blanca, kontaktujte nás! S naším týmem MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám pomůžeme s celým procesem od koupě až po správu nemovitosti.

Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
96 m2
Užitná plocha
82.4 m2
Terasa
28.25 m2
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00