Exkluzivní apartmán 4+kk přímo u moře v Torrevieji

Torrevieja, Španělsko – ID 14307
190 000 € ≈ 4 775 650 Kč
Plocha 94 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 3/5
Moře 150 m
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám apartmán, který se nachází v malebném přímořském městě Torrevieji, přímo u moře. Tento apartmán je ideální jak pro celoroční bydlení, tak pro investory. Nemovitost o celkové ploše 94 m² (obytná plocha 81 m²) je situována ve 2. patře a nabízí 3 ložnice, 2 koupelny, kuchyň a prostornou terasu, která je ideální pro užívání si čerstvého vzduchu. Orientace na jihovýchod zajišťuje skvělé přirozené světlo po celý den, což vytváří příjemnou a teplou atmosféru. Byt je ve velmi dobrém stavu a disponuje vestavěnými skříněmi, které poskytují praktický úložný prostor.

Apartmán se nachází v oblasti, kde je veškerá občanská vybavenost, jako jsou supermarkety, restaurace a veřejná doprava. Nemovitost má také výhodu vlastní garáže a sklepa, což přináší další pohodlí. Díky přítomnosti výtahu je apartmán snadno dostupný, a také zde najdete alarm, který zajišťuje bezpečnost.

Město Torrevieja

Torrevieja je malebné přímořské město na pobřeží Costa Blanca v provincii Alicante, známé svými nádhernými plážemi a slanými jezery, které přitahují turisty i rezidenty po celý rok. Je ideálním místem pro relaxaci i aktivní životní styl, s bohatou nabídkou služeb, kulturních akcí a příležitostí k rekreaci. Díky svému mírnému klimatu je Torrevieja celoročně oblíbeným místem k životu.

Alicante je známé pro své krásné pláže, historický hrad Santa Bárbara, malebnou promenádu Explanada de España a slavnost Las Hogueras de San Juan. Město je také proslulé vynikající středomořskou kuchyní, zejména paellou a místními víny. Navíc je Alicante oblíbenou destinací pro milovníky golfu díky množství prvotřídních golfových hřišť v okolí.

Proč si vybrat Španělsko?

Španělsko je jednou z nejvyhledávanějších destinací pro ty, kteří hledají kvalitní životní styl, skvělé počasí a bohatou historii. S více než 300 slunečnými dny v roce, vynikající gastronomií a nádhernými plážemi je nejen oblíbeným turistickým cílem, ale také atraktivní lokalitou pro investice do nemovitostí. Stabilní trh s nemovitostmi, příznivé daňové podmínky a možnost získání rezidenčního statusu činí Španělsko ideálním místem pro dlouhodobý pobyt nebo výnosné investice do nemovitostí.

Moje nemovitost u moře vám nabízí profesionální přístup, širokou škálu nemovitostí a individuální poradenství, abychom vám pomohli najít váš vysněný domov u moře. S námi máte jistotu, že všechny kroky spojené s koupí nemovitosti proběhnou hladce a bezpečně.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
4+kk
Plocha
94 m2
Užitná plocha
81 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00