Dvoupatrový dům v klidné vesnici s obrovskou zahradou.

Gorna Lipnitsa, Bulharsko – ID 14077
41 700 € ≈ 1 047 296 Kč
Plocha 2000 m2
Dispozice atypický
Moře 233 000 m
Stav Volné

Dvoupatrový dům ve vesnici Horní Lipnica, nacházející se 13 km od města Pavlikeni a 37 km od města Veliko Tarnovo. Vesnice je dobře rozvinutá, má pravidelnou autobusovou dopravu, obchody, restauraci a poštu. Nabízená nemovitost představuje dvoupatrový cihlový dům, přičemž první patro je postaveno z kamene. První patro má dva vchody a skládá se z: kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, ložnice, skladu a koupelny s toaletou. Druhé patro je přístupné pomocí venkovního schodiště, které vede do proskleného vstupního atria, chodby, dvou ložnic a komory, která je vhodná pro vybudování koupelny s toaletou. Vedle domu je přístavba, která zahrnuje letní kuchyni a sklad. Před domem je letní zahrada s altánem pro odpočinek. Pozemek je rovinatý a dobře udržovaný s rozlohou 2000 m², na něm se nachází mnoho zemědělských staveb, vinice a velká zeleninová a ovocná zahrada.

Nabízíme plnou podporu našim klientům v každém kroku procesu koupě nemovitosti v Bulharsku. Od počátečního hledání a výběru vhodné nemovitosti až po finalizaci transakce a právní úkony jsme připraveni vám pomoci se vším potřebným. Kromě toho, pokud si přejete rekonstruovat nebo renovovat svou nemovitost, poskytneme vám potřebnou pomoc a poradenství, abychom vaše nápady proměnili v realitu. Náš tým je zde, aby zajistil, že každý krok procesu bude plynulý a úspěšný.

Velikotarnovská oblast je krajina, která jako by byla utkávána z podstaty bulharské duše. Rozprostírá se mezi kopci, jež se vlní jako měkké vlny pod teplým sluncem, a nabízí scenérie, které nejenže uchvátí oko, ale také se dotknou srdce.

Veliko Tarnovo, srdce této oblasti, je město, které vypráví příběhy o velikosti a lásce, o odvaze a vášni. Každý starý kamenný dům, každá úzká ulička, jako by šeptala o časech dávno minulých, kdy zde žili králové a královny, kdy srdce hořela plamenem první lásky.

Ale romantika Velikotarnovské oblasti se neomezuje jen na město. Mezi jejími zelenými kopci a klidnými údolími se skrývají malebné vesničky, kde jako by se zastavil čas. Zde, mezi vůněmi kvetoucích květin a zpěvem ptáků, může člověk najít klid a ústraní, ideální pro vytváření nezapomenutelných chvil s milovanou osobou.

Řeky, které se jemně vinou krajinou, dodávají krajině pocit harmonie a věčnosti. Zvláště večer, kdy západ slunce vše zalije zlatým světlem, vody září jako roztavené zlato a odrážejí krásu okolní přírody.

Zde, v srdci Bulharska, na úpatí Balkánu, je Velikotarnovská oblast místem, kde se láska rozvíjí uprostřed majestátní přírody a historie. Místem, kde každý západ slunce slibuje nový začátek a každý úsvit přináší novou naději těm, kteří se rozhodli hledat své štěstí v tomto okouzlujícím koutě světa.

Počet podlaží
2
Dispozice
atypický
Plocha
2000 m2
Pozemek
2000 m2
Užitná plocha
150 m2
Zastavěná plocha
75 m2
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00