Dům snů s bazénem, letní kuchyní a zahradou v Purias, Lorca – luxus a klid na dosah ruky!

Lorca, Španělsko – ID 12881
509 000 € ≈ 12 783 535 Kč
Plocha 248 m2
Dispozice 6+1
Moře 30 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám nádherný venkovský dům se nachází v klidné a malebné oblasti Purias, Lorca, a nabízí ideální kombinaci luxusu a přírodního prostředí. Dům disponuje 5 prostornými ložnicemi, 3 moderními koupelnami a nachází se na velkorysém pozemku o rozloze 6 180 m². Na pozemku se nachází soukromý bazén, který je ideální pro osvěžení v letních měsících, a krásně upravený zahradní prostor, který poskytuje relaxační atmosféru a prostor pro venkovní aktivity.

Dům je vybaven klimatizací pro maximální komfort v horkých dnech a hořákem na polena pro příjemné zimní večery. Krytá veranda nabízí skvělé místo k odpočinku a venkovní posezení, zatímco letní kuchyně a prostor pro grilování jsou perfektní pro společenské akce s rodinou a přáteli. V suterénu domu se nachází další kuchyně a hořák na polena, což zajišťuje samostatnou obytnou část, ideální pro hosty.

Pro váše auto je k dispozici prostorná garáž. Tento venkovský domov je zasazen do nádherně upravené zahrady, která poskytuje soukromí a klid, a je ideální pro milovníky přírody.

Tento domov se nachází v Purias, což je klidná oblast, která nabízí všechny nezbytné občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace a zdravotní střediska. Purias je pouhých 15 minut jízdy od historického města Lorca a 8 minut od oblíbeného nákupního centra Almenara, které nabízí širokou škálu obchodů a zábavy. Pro mezinárodní cestování je výhodné, že Murcia Airport je vzdálený jen hodinu jízdy.

Lorca, jako největší město v okolí, je známá svou bohatou historií, krásnou architekturou a kulturními památkami, včetně slavného hradu Lorca. Tato oblast je obklopena krásnou přírodou, ideální pro outdoorové aktivity, a nachází se nedaleko od pobřeží Středozemního moře, což dává možnost výletů na pláže během krátké jízdy autem.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat – tento jedinečný domov čeká právě na vás!

Počet podlaží
1
Dispozice
6+1
Plocha
248 m2
Pozemek
6180 m2
Užitná plocha
248 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
248 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00