Dům s velkou zahradou a započatou rekonstrukcí v obci Sušica, oblast Veliko Tarnovo.

Sushitsa, Bulharsko – ID 14125
32 600 € ≈ 818 749 Kč
Plocha 2800 m2
Dispozice 5+kk
Moře 193 000 m
Stav Volné

Dům se započatou rekonstrukcí a velkou zahradou v obci Sušica, oblast Veliko Tarnovo. Obec se nachází 14 km od města Stražica a 28 km od města Gorna Orjachovica a disponuje školou, mateřskou školou, obchody s potravinami a pravidelnou autobusovou dopravou. Nemovitost má obytnou plochu 104 m² s následujícím uspořádáním místností: vstupní hala, tři ložnice, kuchyň, obývací pokoj, místnost, kterou lze upravit na společenskou místnost (mehana), toaleta a sklepní prostor. Zahrada má rozlohu 2820 m² a zahrnuje velkou hospodářskou budovu, garáž s montážní jámou pro opravy aut a vydatnou studnu. Rekonstrukce domu byla zahájena, včetně výměny oken za PVC a částečné opravy střechy. Dům je napojen na kanalizaci a přístup k nemovitosti je celoroční po zpevněné cestě.

Nabízíme plnou podporu našim klientům v každém kroku procesu koupě nemovitosti v Bulharsku. Od počátečního hledání a výběru vhodné nemovitosti až po finalizaci transakce a právní úkony jsme připraveni vám pomoci se vším potřebným. Kromě toho, pokud si přejete rekonstruovat nebo renovovat svou nemovitost, poskytneme vám potřebnou pomoc a poradenství, abychom vaše nápady proměnili v realitu. Náš tým je zde, aby zajistil, že každý krok procesu bude plynulý a úspěšný.

Velikotarnovská oblast je krajina, která jako by byla utkávána z podstaty bulharské duše. Rozprostírá se mezi kopci, jež se vlní jako měkké vlny pod teplým sluncem, a nabízí scenérie, které nejenže uchvátí oko, ale také se dotknou srdce.

Veliko Tarnovo, srdce této oblasti, je město, které vypráví příběhy o velikosti a lásce, o odvaze a vášni. Každý starý kamenný dům, každá úzká ulička, jako by šeptala o časech dávno minulých, kdy zde žili králové a královny, kdy srdce hořela plamenem první lásky.

Ale romantika Velikotarnovské oblasti se neomezuje jen na město. Mezi jejími zelenými kopci a klidnými údolími se skrývají malebné vesničky, kde jako by se zastavil čas. Zde, mezi vůněmi kvetoucích květin a zpěvem ptáků, může člověk najít klid a ústraní, ideální pro vytváření nezapomenutelných chvil s milovanou osobou.

Řeky, které se jemně vinou krajinou, dodávají krajině pocit harmonie a věčnosti. Zvláště večer, kdy západ slunce vše zalije zlatým světlem, vody září jako roztavené zlato a odrážejí krásu okolní přírody.

Zde, v srdci Bulharska, na úpatí Balkánu, je Velikotarnovská oblast místem, kde se láska rozvíjí uprostřed majestátní přírody a historie. Místem, kde každý západ slunce slibuje nový začátek a každý úsvit přináší novou naději těm, kteří se rozhodli hledat své štěstí v tomto okouzlujícím koutě světa.

Počet podlaží
1
Dispozice
5+kk
Plocha
2800 m2
Pozemek
2800 m2
Užitná plocha
104 m2
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
104 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00